Taehyun din TXT vorbește despre primul turneu mondial, pasiunea sa și altele

Taehyun Talks About TXT’s 1st World Tour, His Love Of Songwriting, And More

Idolul a participat recent la un pictorial realizat de revista Elle Korea.

Taehyun din TXT a participat recent la pictorialul revistei pentru luna decembrie, a cărui concept a fost: petrecerea timpului liber acasă.

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, Taehyun a discutat despre anul plin pe care l-a avut trupa TXT, ținând cont de organizarea primului turneu mondial intitulat „ACT : LOVE SICK”. Legat de acest aspect, el a spus: „Am fost foarte fericit pentru fiecare concert și evoluție în parte. Sunt mândru de performanța mea din punct de vedere al cântatului live și vocea mea, care a fost grozavă pe tot parcursul turneului. Scena este un spațiu atât de distractiv pentru mine, astfel că m-am putut simți confortabil, deoarece a trebuit să mă concentrez în totalitate asupra evoluției!”

Artistul consideră că „efortul” și „creșterea” sunt două cuvinte cheie importante în ceea ce îl descriu, explicând: „Acum, vreau să adaug și cuvântul „coerență” la această listă. Deși sunt genul de persoană care se bucură să se afle în preajma celorlalți, m-am există lucruri pe care trebuie să le săvârșesc singur. Uneori simt că această călătorie este singuratică, dar am petrecut o perioadă lungă de timp fără să întâmpin probleme.

În ceea ce pribește valoarea melodiilor scrise personal. Legat de acest lucru, Taehyun a spus: „În primul rând, a scrie melodii este în sine o acțiune distractivă. Contribuie la adăugarea autenticității și persuasivității muzicii, așa că îmi doresc să o fac bine. În timp ce autenticitatea este un concept abstract, cred că există o evoluție cu o asemenea autenticitate în care nu simți nicio discrepanță între artist și melodie.”

Mai apoi, el a fost rugat să aleagă o melodie în care simte că se poate încrede. Idolul a ales melodia „0X1=LOVESONG (I Know I Love You)”.

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s