Copilul actor care joacă versiunea mai tânără a lui Song Joong Ki în „Reborn Rich”, lăudat pentru abilitățile sale actoricești

Atât K-drama lui Song Joong Ki, „Reborn Rich”, cât și puștiul care a jucat versiunea din copilărie a personajului său, primesc foarte multe aprecieri.

Drama, care a difuzat primul episod pe 18 noiembrie, a înregistrat un rating mediu național de 8,8%, potrivit Neilsen Korea, după doar două episoade.

În cel de-al doilea episod difuzat pe 19 noiembrie, Yoon Hyun Woo (interpretat de Song Joong Ki), șeful viitoarei echipe de gestionare a activelor din cadrul echipei de planificare și coordonare al Sunyang Group, renaște ca Jin Do Joon (interpretat de Kim Kang Hoon), fiul cel mic al familiei Sunyang Group, după ce a fost împușcat.

Mulți au fost impresionați, deoarece copilul actor a putut chiar să copieze modul unic de a vorbi al lui Song Joong Ki. Telespectatorii au comentat: „Chiar pot să cred că el este versiunea mai tânără a lui Song Joong Ki”, „El a copiat chiar și modul unic de a vorbi al lui Song Joong Ki” și „Chiar și privirea lui este similară cu cea a lui Song Joong Ki”.

 

Voi urmăriți serialul? Ce părere aveți?

Sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s