Un raport de audit dezvăluie că Lee Seung Gi a împrumutat bani lui Hook Ent. fără nicio dobândă

Lee Seung Gi

S-a dezvăluit recent că agenția Hook Entertainment a împrumutat 4,7 miliarde de woni de la  Lee Seung Gi, timp de șapte ani, cu zero dobândă.

Pe 24 noiembrie, Segye Ilbo a raportat că raportul de audit al Hook Entertainment arată că compania a împrumutat 4,7 miliarde de woni (aproximativ 3,5 milioane de dolari) de la Lee Seung Gi cu dobândă zero în scopul acoperirii costurilor de management și operare în 2013.

Compania a rambursat banii după șapte ani, în 2020, dar raportul spune că este extrem de neobișnuit ca o agenție de divertisment să împrumute numerar de la artistul său.

O persoană din interior a comentat: „Este posibil ca compania să fi folosit numele artistului pentru a finanța banii, sau artistul ar fi putut împrumuta bani casei de discuri în condiții speciale. În orice caz, pare necesară revizuirea fluxului de fonduri și taxe ale cazului. .”

Lee Seung Gi a depus un document împotriva lui Hook Entertainment prin reprezentantul său legal, cerând să dezvăluie evidența clară a câștigurilor și plăților sale.

Reprezentantul său legal a declarat: „Lee Seung Gi a auzit remarci jignitoare și amenințătoare din partea reprezentanților agenției și a decis că relația de încredere cu Hook Entertainment și CEO-ul său Kwon Jin-young, pe care el îl considerase ca familie și pe care se bazase multă  vreme, nu a putut fi susținută”.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s