CEO-ul și COO-ul de la Blockberry Creative, acuzați de evaziune fiscală în valoare de 37 mil. de dolari

După ce Blockberry Creative anunță în declarația pentru presă că Chuu a „abuzat de puterea ei” și s-a comportat necuvenit cu personalul companiei, fanii trupei LOONA sar în apărarea artistei cu dovezi, punând la îndoială legitimitatea declarațiilor agenției.

Mai mult, fanii vin cu acuzațiile că CEO-ul de la Blockberry Creative, Lee Jong Myung, și COO-ul, Lee Kyu Tae, au făcut evaziune fiscală în ciuda faptului că amândoi au venituri mari. Acesta reprezintă unul dintre motivele pentru a pune sub semnul de întrebare cum e distribuită puterea în agenție.

Potrivit Serviciul Național de Taxe al Coreei de Sud, o persoană pe nume Lee Jong Myung, care este CEO-ul unei societăți numite „Ilkwang Silver Care Center”, este în listă după ce a făcut evaziune fiscală în valoare de aproximativ 30 miliarde de woni din 2003. Mai mult, un fost CEO, Lee Kyu Tae, ar fi evazionat 20 miliarde de woni încă din 2004.

Se crede că aceștia doi sunt afiliați cu „Ilkwang Management”, care ar fi compania-mamă a Polaris Entertainment, unde Blockberry Creative este o sucursală.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s