Fetele din NMIXX vorbesc despre identitatea trupei, afecțiunea lor și altele

NMIXX Describes Their Group Identity, Affection For One Another, And More

Toate membrele grupului au luat parte la un pictorial realizat de revista Elle Korea!

După finalizarea ședinței foto, toate cele șapte membre ale grupului NMIXX au fost invitate să participe și la un interviu, pentru a răspunde unor întrebări.

Haewon a decis să discute despre responsabilitatea pe care o simte din poziția de lider. Ea a spus: „Încerc să fiu strictă cu mine, dar generoasă cu celelalte fete, fiind foarte dificil acest lucru. Vreau să mă ocup de stabilitatea trupei. Pentru a face ceva bine, cred că ar trebui să existe sentimentul de siguranță, iar o persoană trebuie să simtă că opinia sa este acceptată.”

Pe de altă parte, Kyujin a remarcat: „Mă simt bine când fanii mă numesc „lidera coregrafiei, deși e cea mai tânără dintre toate”. Mă simt lăudată. Vreau să am inocența lui Lily, asertivitatea lui Haewon, delicatețea lui Sullyoon, rezistența lui Jiwoo, simțul umorului pe care îl deține Bae și tenacitatea lui Jinni.”

Lily a subliniat importanța sincerității spunând: „Am putut să cresc înconjurată de natură, deoarece am trăit într-o zonă rurală liniștită. Din moment ce îmi petreceam timpul alături de oamenii pe care îi iubeam, nu am fost conștientă de ceilalți. Datorită acestui fapt, cred că am reușit să-mi etalez adevărata imagine cu ușurință.”

Remarcând mentalitatea ei axată pe performanță, Jinni a explicat: „Deși individualitatea este, de asemenea, importantă, trebuie să existe un echilibr, astfel încât evoluția să fie una stabilă și puternică.”

Când a fost întrebată despre identitatea trupei NMIXX, Bae a spus: „Îmi apar în minte cuvinte precum „energie”, „atmosferă” și „vitamină”. Urcăm mereu pe scenă cu speranța că energia noastră este transmisă persoanelor care ne urmăresc. ” Jiwoo a adăugat spunând: „De câte ori mă gândesc la noi, îmi apare în gând un curcubeu! La prima vedere, toate cei șapte arătăm strălucitoare și vesele, dar personalitățile noastre sunt incredibil de diferite. În special, eu mă ocup deenergia îndrăzneață și plină de viață.”

Spre final, Sullyoon a adăugat cu încredere: „Așa cum spunem în versurile melodiei „DICE”, suntem un număr mai mare decât 10, așa că vom înainta și mai mult decât atât. Vom merge întotdeauna spre un viitor mai promițător decât prezentul. Nu vrem să pierdem titlurile de „all-rounder” și „grup talentat”.

Mai jos aveți celelalte fotografii ale pictorialului!

sursa: soompi

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s