[CCC] Shuhua din (G)I-DLE primește critici după ce a scris un mesaj pe platforma Bubble

G)I-DLE回歸MV「舒華金髮+高開衩禮服」神到全網狂讚!IG卻曬這句引爆笑|  (G)I-DLENxde、舒華Nxde、GIDLE回歸舒華、舒華回歸預告照、(G)I-DLE回歸| 影劇星聞|

Artista este criticată de internauți după ce ar fi avut un comportament răutăcios.

În data de 29 noiembrie, chiar înainte de începerea ceremoniei „2022 MAMA Awards”, un internaut a postat un mesaj pe o comunitate online de fani, pentru a-și exprima supărarea în legătură cu un mesaj pe care Shuhua din (G)I-DLE l-a scris pe platforma de discuții Bubble.

Artista a scris următorul mesaj: „Eh, nu sunt emoționată deloc. Bineînțeles că vom câștiga premiul Daesang. Am venit să câștig Daesang, nu sunt deloc emoționată.”

În postarea sa, internautul a scris: „Ar trebui să dea vina pe fanii lor, deoarece aceștia nu au votat suficient de mult. Era clar doar din punctajul arbitrului faptul că urmează să fie eliminate, dar ea tot a scris lucruri de genul…Fanii Neverland ar fi trebuit să se aștepte la așa ceva încă din predicțiile pentru MAMA. Fetele nu au fost calificate pentru nimic în afară de „Cântecul anului”. Este al naibii de amuzant să o vezi pe Shuhua vorbind de parcă ar fi făcut cumpărături pentru un Daesang. Fanii ar fi trebuit să voteze mai mult pentru a le obține mai multe premii. Doar uitându-mă la graficul de mai jos, IVE a primit cu siguranță premiul, nu ele.”

Alți internauți au comentat:

  1. Nici nu-mi pot imagina ce s-ar fi întâmplat dacă Jang Wonyoung ar fi postat asta. Nu are creier și nu vede ce se întâmplă în fața sa.
  2. Nu știu ce să zic, dar dacă alți idoli ar fi spus așa ceva, ar fi fost insultați și târâți până în Iad…Dacă Miyeon sau Soyeon ar fi scris postarea, ura pe care ar fi primit-o ar fi fost peste limită.
  3. Ar fi trebuit să rămână tăcute. Chiar și Minnie a postat un story pe Instagram în care a scris „Asta e real?”. Ele dau vina pe public pentru că nu au câștigat un Daesang…Serios, de ce fac asta?
  4. Dacă a postat asta din greșeală? A deschis un cont pe Instagram privat în aprilie, să nu uităm….
  5. Știu că probabil că a încărcat asta din greșeală, dar doar faptul că se gândea la așa ceva îmi dă de gândit. Din păcate, există mulți artiști talentați care nu au primit premii…Dar chiar să scrie asta? E nepoliticos față de câștigători. Trebuie să fie recunoscătoare pentru dragostea pe care o primește din partea publicului după lansarea melodiilor „Tomboy” și „Nxde”, nu să se plângă că nu a câștigat un premiu…
  6. Shuhua abia dacă are talent, dar ea are pretenția de a fi locul întâi? Dacă în locul ei era Wonyoung, nici nu aș fi privit mesajul, dar chiar ea?
  7. Să fim sinceri.. „Tomboy” și „Nxde” nu au atins popularitatea melodiei „After LIKE”….

Tu ce părere ai?

sursa: naverdaily

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s