Park Seoham recomandă melodia „The Astronaut” de la Jin din BTSActorul numește melodia lui favorită din ultima vreme.

Park Seoham și Jin sunt prieteni aporpiați încă de când erau amândoi stagiari. Park Seoham și-a făcut debutul în KNK, dar a părăsit grupul după un timp, din dorința de a deveni actor. Jin a debutat în grupul BTS, care a ajuns cunoscut la nivel global și în care se află și în ziua de astăzi. Cei doi artiști încă țin legătura.

În prezent, Park Seoham se află în armată, însă îi este permis să comunice cu fanii prin intermediul unei comunități online. Recent, acesta a primit o întrebare interesantă din partea unei persoane care l-a ruat pe actor să numească melodia sa preferată din ultimul timp. Ca o recomandare, acesta a ales piesa „The Astronaut” de la Jin.

Mai mult decât atât, cei doi și-au arătat constant prietenia pe rețelele de socializare. Într-o transmisiune live, Park Seoham a spus că Jin este cel mai frumos idol pe care l-a văzut în viața sa, adăugând faptul că a fost șocat atunci când l-a întâlnit pentru prima dată.

Prietenul său din trupa BTS l-a mai vizitat pe actor la o ceremonie de premiere, urmând să posteze împreună fotografii adorabile cu albume semnate și după ce au luat cina împreună.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s