Johnny, Jaehyun și Jungwoo din NCT s-au rănit în timpul filmărilor

NCT’s Johnny, Jaehyun, And Jungwoo Sustain Injuries Following Set Collapse During Ad Filming

Cei trei idoli s-au accidentat în timpul filmărilor!

În data de 9 decembrie, agenția SM Entertainment a lansat o declarație oficială, pentru a informa fanii cu privire la starea fizică a membrilor NCT.

„Bună ziua. Scriem această declarație pentru a vă oferi informații despre rănile suferite de către Johnny, Jungwoo și Jaehyun din NCT.

Astăzi, cei trei au fost răniți, după ce schela sălii de antrenament care reprezenta o junglă ca decor, s-a prăbușit în timpul filmărilor pentru reclama adițională. Aceștia au fost transportați către spital, unde au fost supuși unor examinări și tratamente. Au nevoie de controale și mai detaliate. Vom anuța detaliile imediat ce primim rezultatele testelor.

Drept urmare, Jungwoo nu va putea participa în cadrul emisiunii „Music Core” în data de 10 decembrie, unde ar fi trebuit să ocupe poziția de gazdă. Dacă vor exista alte modificări de program pe viitor, vă vom anunța.

Ne cerem scuze pentru îngrijorarea creată în rândul fanilor, care s-ar putea să se simtă șocați după aflarea veștii. Vom acorda prioritate tratamentului urmat de către artiștii noștri și vom face tot posibilul ca aceștia să se recupereze rapid. Mulțumim!”

sursa: soompi

Un gând despre „Johnny, Jaehyun și Jungwoo din NCT s-au rănit în timpul filmărilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s