Băieții din DKZ reflectă asupra primului lor trofeu, semnificația trupei și altele

DKZ (Formerly DONGKIZ) Reflects On Their 1st-Ever Music Show Win, What The Group Means To Them, And More

Toți cei șase membri ai grupului au participat la un pictorial realizat de revista Harper’s Bazaar!

După ce Jaechan a jucat în drama coreeană „Semantic Error” (BL), unele dintre melodiile trupei DKZ au urcat în topurile muzicale cu întârziere, cum ar fi piesele „CRAZY NIGHT” și „LUPIN”. Acest lucru a condus la realizarea unor schimbări majore, cum ar fi schimbarea numelui din DONGKIZ în DKZ. De asemenea, Wondae a părăsit grupul, iar apoi s-au alăturat Sehyeon, Mingyu și Giseok.

În luna aprilie, DKZ a revenit oficial cu albumul „CHASE EPISODE 2. MAUM”. În prima săptămână de la lansare, albumul single a înregistrat peste 100.000 de vânzări, depășind orice recond al trupei. După ultima revenire din septembrie cu „CHASE EPISODE 3. BEUM”, băieții au obținut primul lor trofeu în cadrul unei emisiuni muzicale cu melodia „Uh-Heung” la „The Show”.

Chiar înainte de sfârșitul anului, băieții au fost invitați să participe la un pictorial și interviu alături de revistă, unde au discutat despre succesele lor.

Jaechan a fost primul care a discutat despre rolul său de rapper și producător în DKZ. Acesta și-a descris farmecul ca fiind asemenea unei „cepe”, deoarece există multe straturi și laturi pe care nu le-a arătat până acum. În ceea ce privește primul câștig în cadrul unei emisiuni, el a comentat: „Întotdeauna am visat la obținerea primului loc, astfel că au fost niște promoții fericite pentru noi, pentru că am realiza acest lucru. A devenit forța noastră de a merge înainte și de a munci mult pe viitor.”

Când era mic, acesta își dorea să devină astronaut sau om de știință. În prezent, pentru a fi un adult grozav, idolul a remarcat: „Trebuie să fiu o persoană care își menține integritatea în felul meu. Modelul meu în viață este mama mea, iar idolii mei muzicali sunt Colde, DPR LIVE și Leellamarz.”

Mai apoi, Jaechan l-a ales pe Mingyu ca fiind persoana cu care are cea mai bună chimie. El a spus: Mingyu este propriul meu comedian. Pentru mine, DKZ reprezintă cuvântul „acasă”. Legat de viitor, acesta a comentat: „Pentru următorul nostru album, aș vrea să încerc conceptul hip hop. Scopul meu e să produc muzică care să fie confortabilă pentru ascultători.”

Kyoungyoon s-a prezentat drept „vocea profundă” a grupului. A menționat farmecul său ca fiind bunătatea, atenția la detalii, aspectul carismatic și abilitatea lui atletică. Legat de lucrul care diferențiază DKZ de restul trupelor k-pop, idolul a spus: „Nu ne limităm conceptele și ne dezvoltăm constant. Pe viitor, aș vrea să creez muzică în care oamenii din întreaga lume să aibă încredere și să o asculte. Personal, aș vrea să fiu o forță pentru ascultători.”

În legătură cu trofeul câștigat, artistul a spus: „E ca și cum ai primi un mare cadou de la fani, astfel că sunt recunoscător. De asemenea, vreau să le mulțumesc membrilor mei, care au rezistat alături de mine până acum. Sincer să fiu, aveam așteptări să luăm primul loc pentru acest album, așa că am fost atât de fericit că s-a împlinit cu adevărat așteptarea mea.”

Pentru el, DKZ reprezintă familia sa. Acesta a adăugat: „Vreau să-mi aduc aminte adesea de momentul în care am plâns cu toții împreună, când am câștigat primul loc pentru promoțiile noastre cu „Uh-Heung.” În cele din urmă, Kyoungyoon a comentat: „Vreau să devenim cunoscuți la nivel global. Sper că putem prezenta muzică de care se poate bucura toată lumea, indiferent de vârstă și sex! Cândva. mi-ar plăcea să lansăm un album de balade, în care să se audă toate vocile noastre.”

Sehyeon ocupă locul doi în ceea ce privește vârsta membrilor și deține farmece neașteptate. În ceea ce privește prima victorie DKZ, el a remarcat: „Încă nu-mi vine să cred că am obținut primul loc la o emisiune muzicală, pentru că nu este ușor. Sunt recunoscător fanilor care ne-au votat, pentru că ne-au depășit așteptările.”

Idolul a explicat faptul că DKZ reprezintă viața lui și a spus că pentru el, un adult cool e cineva care „știe să facă orice pas fără ezitare, indiferent de situație, și să avanseze având încredere în sine.” Legat de viitor, acesta a spus: „Sper că trupa se va dezvolta în una care nu se limitează la un anumit concept”.

Mingyu a spus că el reprezintă „vocea fermecătoare” a grupului și a spus că se consideră foarte sexy. În ceea ce privește promoțiile pentru „Uh-Heung”, a remarcat: „Am primit atât de multe momente plăcute în timpul promoțiilor, nu doar câștigarea unui trofeu. Vreau să fim un grup care nu se mulțumește doar cu acest premiu și care se dezvoltă mai mult.”

Dacă ar fi să devină YouTuber, Mingyu a spus că ar dori să prezinte conținut muzicalîn care lansează diverse cover-uri. Legat de semnificația trupei DKZ, el a spus: „Membrii sunt ca părinții mei. Am multe de învățat de la aceștia. Toți sunt atât de cool!”

În cele din urmă, artistul și-a exprimat părerea despre ceea ce înseamnă un adult grozav pentru el. A remarcat: „Este cineva care își îndeplinește perfect rolul atribuit.Desigur, știu că perfecțiunea nu este ușoară de atins, dar consider că procesul de muncă este important, de asemenea.”

Cel mai tânăr membru al trupei, Giseok, s-a descris ca fiind o persoană „la fel de limpede ca apa, la fel de curată ca hârtia albă și la fel de esențială ca oxigenul”. Legat de trofeul obținut, acesta a comentat: „A fost a doua oară în viața mea când am participat la activitățile promoționale ale grupului. Din moment ce atmosfera era complet diferită de melodia anterioară, m-am pregătit și mai sârguincios. Au existat evoluții pentru care simt regrete, deoarece m-am simțit anxios. Cu toate acestea, sunt recunoscător, pentru că ni s-a oferit locul 1!”.

Mai apoi, acesta a vorbit despre visele din copilărie, spunând: „Am avut numeroase vise, cum ar fi să devin antrenor de fitness, propietarul unui parc de distracții, hotelier, propietar al unui magazin, etc. În prezent, mi-am îndeplinit visul de a debuta alături de DKZ. A fost o perioadă în care am fost internat în spital. Am multe amintiri în care am fost îngrijit bine de către asistente, lucru care mi-a crescut dorința de a lucra în domeniu. M-am înscris la școala de asisteță medicală.”

Când a fost întrebat despre calitățile colegilor săi, Giseok a spus: „Aș vrea să am eflexele lui Kyoungyoon, atenția lui Sehyeon, simțul lui Mingyu, caracterul universal al lui Jaechan șispiritul de lider al lui Jonghyeong. Pentru mine, DKZ este asemănat cu un soare! Strălucește puternic și emană o lumină caldă.”

Liderul DKZ, Jonghyeong, a spus că farmecul său constă în zâmbetul, tonul vocii și strălucirea. În ceea ce privește primul trofeu câștigat, acesta a remarcat: Au fost promoții foarte semnificative și sunt atât de recunoscător că am reușit să obținem rezultatele de pe primul loc, la care visam de atât de mult timp. Am încercat un nou concerpt cu această ocazie și am dezvoltat anticiparea și curajul de a putea prezenta diverse laturi.”

Jonghyeong și-a ales propriul sine ca forță motrice și a explicat: „Vreau să devin cineva de care să nu-mi fie rușine. Ca să reuțesc asta, încerc să-mi aduc aminte motivul pentru care am ales această cale. Mă simt cel mai curajos atunci când mă aflu într-un spațiu alături de membrii DKZ.”

Referitor la conceptul de adult cool, idolul a explicat: „Este cineva care își recunoaște diferențele față de ceilalți și nu își forțează gândurile asupra altora. De asemenea, e cineva deschis la alte opinii.” Pentru el, DKZ semnifică tinerețea sa. Privind în perspectivă, el a comentat: „Vreau să ne asemănăm cu o broască țestoasă, care produce muzică multă vreme. Pentru că țestoasele sunt emblemele longevității!Sper că îmi voi continua munca alături de oamenii pe care îi iubesc.”

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s