Jin din BTS va beneficia de securitate suplimentară pentru înrolarea în armată

Jin din BTS beneficiază de securitate suplimentară pentru înrolarea sa în armată!

Conform informațiilor transmise în data de 10 decembrie, autoritățile militare vor lua măsuri suplimentare pentru a-i asigura siguranța lui Jin în timpul înrolării la centrul de pregătire militară. Ei vor lucra împreună cu pompierii, poliția și oficiile guvernamentale regionale pentru a îmbunătăți siguranța și pentru a preveni orice incident din cauza aglomerării.

Data la care Jin se va înrola este 13 decembrie, membrul trupei BTS le-a transmis fanilor pe Weverse să nu vină la centrul de pregătire. De asemenea, doar cei care se înrolează și familiile lor vor avea voie să intre în centru.

Poliția locală va trimite 270 de polițiști, împreună cu alți ofițeri care vor interpreta în diferite limbi. Oficiul județului Yoncheon va trimite 60 de ofițeri ai grupului de lucru pentru a împiedica vânzarea produselor ilegale. De asemenea, serviciile de urgență medicală vor fi prezente.

Sursa: allkpop

12 gânduri despre „Jin din BTS va beneficia de securitate suplimentară pentru înrolarea în armată

  1. Dumitra

   Ce rău ți-a făcut de ești răutăcios? Este un om care a muncit mult pentru a ajunge unde este. Dacă nu poți gândi și comenta pozitiv ,ai decentă și te abține.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Goter

    Este un om care beneficiază de pe urma rataților care ii cumpăra albumul, desi poti asculta melodiile pe YT si sa vezi pozele (desi cred ca oamenii care vor sa ii vadă pozele suferă de boala) pe GOOGLE.
    Apropo armys, duceți-vă la psihiatru, ca ati trecut de mult la acel nivel de nebunie

    Apreciază

    Răspunde
    1. mihaela

     poate tu ai nevoie de un psihiatru, eu tot iti recomand sal vizitez, la urama urmii fiecare decide daca cumpara sau nu albumul plus nui army nu suntem ratati cel care este ratat esti tu in primul rand!!!
     cel care sufera de o boala esti tu!!!
     DACA NU ITI PLACE NU URMARI ACEASTA PAGINA DOAR CEI CAARE VORR SI LE PLACE SI NU LE SPUNE UNORA CE SA FACA!!!

     Apreciază

     Răspunde
     1. Goter

      Cate nebunie din partea ta, Mihaela! Voi army aveți nevoie de un psihiatru și pe deasupra mai sunteți si niște ofticați SI PE DEASUPRA va dati banii degeaba pt a susține niște porci

      Apreciază

      Răspunde
  2. kpopjynhfh

   Ma omule ma amuzi efectiv, nu prea cred ca tu esti un kpop stan dar mna :/. Bts este cea mai mare trupa kpop, si nu spun asta doar fiindca sunt un army spun asta ca si un kpop stan. Toata lumea ar trebuii sa aiba respect fata de cineva, chiar daca e sau nu e un kpop idol. Jin a muncit sa ajunga aici, si nu doar el ci si ceilalti membrii din bts. Oricum tu fata de Jin esti un nimic, ce aveti in comun este ca sunteti amandoi oameni in rest nimic. Si sincer daca tu esti un fan imens bp ( dau un ex acum, si nu nu am nicio problema cu bp ) aia nu inseamna ca trebuie sa te iei de o anumita trupa doar pt ca ea are mai multe faima. De ce drq nu poti sa taci din gura aia ?

   Apreciază

   Răspunde
   1. Goter

    Daaaa, esi tare amuzata. Cred c-ai dat din amuzament in ofticare.
    Și apropo nu am nimic în comun cu niciun membru bts sau vreun army: eu sunt om, voi porci

    P.S: îmi place kpop (bp e gen nr 5 in topul meu), dar nu e vina mea ca HYBE și oamenii de-acolo sunt măgari

    Apreciază

    Răspunde
   2. Andreea

    Nu sunt de acord cu ce a zis persoana respectivă de Jin, da nu văd rostul pentru care ai dat ca exemplu Bp 🤨 doar pentru că o scris aia nu înseamnă neapărat că e fan imnes Bp, mai sunt și persoane de genul care sunt fani imenși al altor trupe de fete, nu mereu e vorba de Bp când cineva scrie un comentariu urât.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s