Hui din trupa PENTAGON va participa la competiția „Boys Planet”

Fans raise voices of concern after seeing Pentagon's Hui performing on 'Boys Planet' | allkpop

De ce sunt dezamăgiți fanii?

Pe data de 29 decembrie, programul Mnet a anunțat că „Boys Planet” va începe difuzarea în luna februarie cu 98 de candidați care vor concura pentru a debuta într-o trupă kpop. Printre fețele dezvăluite ale concurenților, persoanele au fost surprinși să o vadă și pe a lui Hui din PENTAGON, participând cu numele său real.

La profilul său, Hui și-a exprimat determinarea de a participa la concurs, spunând:  „Chiar dacă aceasta este o provocare îndrăzneață, o voi face să fie o alegere bună.” În videoclipul lansat cu piesa principală a specacolului, „Here I am”, Hui este văzut printre ceilalți 97 de participanți, ceea ce confirmă apariția sa în show.

Hui Joining 'Boys Planet' As Trainee Draws Mixed Reactions, Discord Rumor With PENTAGON Arises

Când această știre a ajuns la urechile fanilor, aceștia au reacționat diferit. Unii au fost bucuroși să afle că acesta își va putea demonstra încă o dată aptitudinile, însă cei mai mulți sunt de părere că Hui nu ar trebui să redevină stagiar, ci ar merita să fie mentor.

Reușitele sale demonstrează asta. Hui a debutat în 2016 alături de PENTAGON, trupa fiind cunoscută pentru piese precum „Shine” și „Daisy”. De atunci, a lucrat ca vocalist principal al trupei, dar și ca producător. Hui este cunoscut pentru aptitudinile sale remarcabile de producție, redate prin piesele create pentru programe tv, incluzând „Produce 101” și „Produce x 101.”

Hui Joining 'Boys Planet' As Trainee Draws Mixed Reactions, Discord Rumor With PENTAGON Arises

De asemenea, este cunoscut și pentru producția și compunerea piesei de debut a trupei Wanna One, „Energetic”, la care se adaugă și lista de albume și piese originale pentru drame, create pentru diferți artiști.

Aflând aceste aspecte, oamenii au criticat Cube Entertainment, compania la care se află Hui, nu pentru faptul că l-au lăsat să se alăture spectacolului, dar pentru că nu le-au dat idolilor oportunitatea de a-și arăta complet potențialul. Așadar, fanii cred că Hui a decis să concureze pentru a-și face trupa mai cunoscută.

Sursa: kpopstarz

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s