Mimi din trupa „Oh My Girl” își dezvăluie obiectivele pentru anul 2023

Mimi din trupa „Oh My Girl” își dezvăluie obiectivele pentru anul 2023!

Artista a capturat atenția publicului în 2022 cu imaginea sa unică și atitudinea la emisiuni precum, „Earth Arcade” de la tvN și „The second World” de pe postul Mnet, iar apoi chiar pe propriul canal de YouTube, „Mim PD”.

În timp ce vorbea despre începuturile sale ca și content creator, Mimi a dezvăluit: „Mim PD este foarte prețios pentru mine în multe sensuri, este platforma ce m-a ajutat să nu mă pierd și să mă promovez activ în această industrie în tot acest timp. Dar este și canalul unde trebuie să fac totul de una singură. Așadar, costă și presupune mult timp și efort. Când sunt ocupată cu alte proiecte, chiar nu pot să mă ocup și de YouTube. Mă întristează acest lucru. Iubesc să fiu YouTuber, dar în anumite situații chiar trebuie să pun această ocupație pe locul doi.” Membra trupei Oh My Girl a mărturisit de asemenea că în momentul de față este ocupată cu editarea unor noi videoclipuri pe care le va posta curând pe canalul său.

Care sunt planurile lui Mimi pentru 2023?
Mimi: „Vreau să încerc să joc în drame cu format tradițional. Nu mă deranjează nici sitcomurile. Nu mă aștept să iau rolul principal din prima. Vreau să construiesc experiență încetul cu încetul, să joc de exemplu prietena personajului principal sau ceva asemănător.

Apoi Mimi a adăugat: „Când voi câștiga mai multă experiență, mi-ar plăcea să încerc roluri în filme de acțiune cu multe lupte sau personaje cu un aer întunecat, precum „Wednesday”.

La final, Mimi a fost pusă să numească câteva obiective pe care și le propune pentru anul 2023, la care aceasta a răspuns: „2022 a fost un an în care am învățat multe și m-am dezvoltat. Așadar, în noul an, îmi doresc să continui să țintesc spre obiectivele din 2022, cu o minte și un corp sănătos. Dacă ar trebui să dau un răspuns mai ambițios, atunci răspunsul meu ar fi să cuceresc industria de publicitate. Sau aș putea spune că am obținut deja asta dacă obțin aprobarea a aproximativ 20 de oferte ca model?

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s