Yujin, Liz și Leeseo din IVE, testate pozitiv pentru COVID-19

Yujin, Liz și Leeseo au fost infectate cu COVID-19.

În data de 2 ianuarie, Starship Entertainment a publicat o declarație pe site-ul oficial al grupului pentru a le transmite vestea fanilor. Conform anunțului, membrele au prezentat ușoare simptome de durere în gât, așa că au efectuat câte un test rapid antigen și s-a confirmat că este vorba de COVID-19. În afară de Yujin, Liz și Leeseo, celelalte membre nu prezintă niciun simptom specific și au fost testate negativ. Membrele infectate vor fi, de asemenea, tratate la domiciliu.

Declarația integrală sună astfel:

Bună ziua. Suntem Starship Entertainment.

Artistele noastre, Yujin, Liz și Leeseo din IVE, au fost diagnosticate cu COVID-19 astăzi (2 ianuarie). Yujin, Liz și Leeseo au prezentat simptome ușoare de durere în gât și au fost testate cu test rapid antigen și s-a confirmat că au COVID-19.

Celelalte membre nu au niciun simptom în acest moment. Ele au făcut o vizită la spital pentru a efectua un test rapid antigen și au fost testate negativ.

Yujin, Liz și Leeseo au finalizat a treia doză de vaccin pentru COVID-19, iar în prezent nu au alte simptome în afară de ușoare dureri de gât. Vor fi tratate la domiciliu separat.

Vom considera sănătatea și siguranța artiștilor noștri ca fiind prioritate absolută și ne vom angaja să le tratăm și să le ajutăm să se recupereze în conformitate cu sfaturile autorităților medicale.

Vă mulțumim.

Le urăm lui Yujin, Liz și Leeseo o recuperare rapidă.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s