Daesung din Big Bang scrie o scrisoare de mână după ce a părăsit YG Entertainment

Watch: Daesung Shares BIGBANG Is Forever In Handwritten Letter Following Departure From YG Entertainment

Idolul își exprimă gândurile printr-o scrisoare emoționantă.

Luna trecută, Daesung din Big Bang a decis să părăsească agenția YG Entertainment după 16 ani de activitate. Compania a subliniat faptul că, în ciuda acestui fapt, idolul nu a părăsit trupa din care face parte. Același lucru este valabil și pentru Taeyang, care a anunțat că a semnat cu agenția The Black Label în aceeași zi.

În data de 2 ianuarie, Daesung a încărcat un videoclip pe YouTube, intitulat: „Într-o zi, am primit un jurnal misterios”. În clip, acesta prezintă o scrisoare scrisă de mână, în care povestește despre experiența sa în YG Entertainment.

Acesta a scris:

Mulțumesc. Mă simt sincer recunoscător agenției YG Entertainment, pentru că a avut grijă de mine în toți acești ani și m-a ajutat să devin persoana care sunt astăzi. Cu profundă recunoștință în inimă, mă lansez în această nouă aventură.

Aș mibți dacă aș spune că nu îmi e frică. Oricât de emoționat sunt să fac acest pas înainte, cred că va merita efortul până la urmă. Anul 2023 e aici. Fără să bănuiesc ce ne rezervă viitorul, fac acest pas în necunoscut, doar cu inima curajoasă. Intenționez să merg pe acest drum cu o hotărâre atroce. Deși sunt încă destul de neexperimentat și lipsit din multe puncte de vedere, sper că veți continua să vă arătați dragostea și sprijinul în această călătorie a mea.

La mulți ani tuturor!

P.S: Cineva a spus odată: „Nimic nu durează pentru totdeauna”. Nu. Unele lucruri chiar durează. Durează pentru totdeauna. Big Bang!”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s