[CCC] Sullyoon din NMIXX deține un cont fals de Twitter și este împreună cu un idol?

NMIXX's Sullyoon is being called the female version of 'Human CG' | allkpop

Internauții dezbat o nouă postare controversată.

Recent, un internaut a scris o postare pe o comunitate online în care a susținut faptul că a găsit un posibil cont fals pe platforma Twitter, care ar aparține lui Sullyoon din NMIXX. De asemenea, internautul a postat și câteva fotografii care ar „dovedi” că este vorba despre artistă și că aceasta ar fi ieșit la întâlniri romantice cu un alt idol k-pop.

Persoana în cauză a scris: „L-am găsit ieri. ID-ul ei este ziua de naștere a lui Kyungmun din YOUNITE. Vreau doar să le spun ceva acelor oameni care mă consideră o fană disperată. Nu am vizionat niciodată vreunul dintre videoclipuri și este prima dată când postez aici. Dar oh, există mai multe dovezi. Nu am postat asta înainte pentru că am crezut că va provoca o controversă. Voi posta mai jos un Bubble publicat de ea și o postare de la Rong2 dintr-o altă perspectivă.”

Persoana a continuat să scrie: „Chaewon = Kyujin, iar Yoona = numele real al lui Sullyoon, Seol Yoona. Locul în care a fost făcută fotografia = Hai Di Lao. Acela este un restaurant chinezesc renumit. Dacă mergeți acolo, puteți obține o cameră privată cu un server personal și puteți mânca preparatele în privat. Cei trei au ieșit să mănânce și s-au distrat cu Chaewon. Ambele fotografii au fost făcute în aceeași zi.”

Înainte de examenul de intrare la un liceu (CSAT), Sullyoon ar fi postat un nou Bubble. Legat de postare, internautul a scris: „Uitați-vă atenți la dată. Intrarea la examenul din anul 2022 a avut loc în 17 noiembrie. În plus, Sullyoon i-a dat multe photocard-uri cu autograf lui Rong, care le-a vândut cu peste 1 milion de woni, urmând să se laude cu asta cântăreței. Daebak! Este prima dată când văd atât de multe comentarii de top manipulate în timp real. Fraților, nu mai credeâi comentariile de top!”

Haideți să vedem ce au avut de spus ceilalți internauți:

 1. Ce fel de idol își tratează fanii sasaeng de pe Twitter ca pe prieteni și se întâlnește cu ei offline? Wow… „Grupul celor 3” chiar a decăzut.
 2. Cred că prietenia ei e un subiect mai controversat decât „relația ei amoroasă”.
 3. Care sunt șansele ca acest utilizator privat să fie doar un fan al trupei YOUNITE, să folosească data de naștere a lui Kyungmun ca ID și să fie prieten cu Rong2, care se întâmplă să fie și prietenul lui Sullyoon..?
 4. Prietenia” lor nu este singurul lucru problematic. Există mai multe probleme defapt!
 5. Înseamnă asta că „dezvăluirile” exponatorilor au fost adevărate? Wow. Kyujin și Haewon sunt cele mai jalnice!
 6. Deci, cu ce a greșit Sullyoon…? Oamenii susțin că ea se întâlnește cu el, dar nu există nici măcar o imagine postată ca dovadă.. Chiar dacă acea persoană intitulată Rong2 este cu adevărat prietena ei, Sullyoon nu este de vină. Toți meritați să fiți loviți de procese juridice…
 7. De când Sullyoon a vândut autografe? Este atât de amuzant să văd cum încercați să promovați ura prin postarea acelor imagini pe care ea le-a dat prietenilor apropiați.
 8. Indiferent dacă este Rong2 sau nu, Sullyoon nu și-a vândut niciodată pozele pentru bani! Ei chiar încearcă să o îngroape pe Sullyoon susținând că ar face așa ceva.
 9. Sincer, cred că există și puțin adevăr aici. Eu cred că se întâlnește cu el.
 10. Ce adunatură de tâmpenii! Voi chiar credeți ce spune o față sasaeng? De ce s-ar întâlni cu un nugu ca el când există atâția bărbați cu bani la JYP Entertainment?
 11. Acum înțeleg de ce agențiile confiscă telefoanele mobile în perioada stagiaturii și debutului.
 12. NMIXX este o trupă așa gălăgioasă…Am fost îngrijorat atunci când am aflat că Sullyoon are cont de Twitter, dar s-a dovedit a fi la fel de problematică ca și celelalte fete.

Tu ce părere ai?

sursa: dailynaver

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s