Emma Myers din serialul hit „Wednesday” a vorbit la „The Tonight Show” despre pasiunea ei pentru grupul Seventeen

[SBS Star] VIDEO: Wednesday Emma Myers Shares Her Love for SEVENTEEN on The Tonight Show

Ca o fană CARAT autentică, actrița Emma Myers i-a vorbit publicului american al lui Jimmy Fallon despre trupa ei favorită, Seventeen.

Emma Myers este pe culmea celebrității în acest moment, datorită rolului său din serialul hit Netflix, ce s-a filmat și în România, „Wednesday„, în care a jucat rolul simpaticei vârcolace Enid, singura prietenă a lui Wednesday.

Emma Myers a găsit rapid celebritatea, dar nu a uitat de pasiunile ei din tinerețe. Încă de la 15 ani, ea este fan  al grupului K-pop Seventeen, iar Jimmy Fallon a întrebat-o în show despre pasiunea ei. El i-a spus: „Am citit online că ești un mare fan al unei trupe și că îți place să prezinți trupa oamenilor dacă nu o cunosc. Cum se numește trupa și mi-o poți prezenta și mie?”

Emma Myers a răspuns timid: „Bine, le voi prezenta tuturor astăzi. Este Seventeen”.

Când Jimmy Fallon a întrebat de cât timp este alături de Seventeenca fană, Emma Myers a răspuns: „Sunt fana lor de când aveam 15 ani, așa că au trecut cinci ani”.

Emma Myers

Apoi, Jimmy Fallon a ridicat o fotografie cu Seventeenși a întrebat dacă acei băieți erau SEVENTEEN.

De îndată ce Emma Myers a văzut fotografia, a izbucnit în râs și a comentat: „Da, sunt. Sunt Seventeen. Adică, sunt doar 13 oameni, dar…”

Din moment ce Jimmy Fallon s-a încurcat, neînțelegând de ce se numesc Seventeencând sunt doar 13, ea a explicat de ce au ales numele de Seventeen: „Ei sunt 13 cu totul, deci sunt 13, nu? Apoi, există 3 unități diferite – hip-hop, performanță și voce. Și apoi, există o echipă, deci… 13 plus, 3 plus 1 este 17 (Seventeen).” , a declarat ea entuziasmată.

După aceea, Jimmy Fallon a întrebat dacă există o melodie de Seventeenpe care ar trebui să o adauge pe lista de ascultare.

Emma Myers i-a recomandat „To You” spunând: „Este melodia mea preferată și sunt sigură că toată lumea va plăcea melodia. Este foarte distractivă și optimistă. Are și o poveste grozavă în spate”.

În interviul său recent cu MTV, Emma Myers a dezvăluit că concertul ei preferat a fost și concertul lui Seventeen„Be the Sun” din Newark, New Jersey; „Be the Sun” din Newark a avut loc în septembrie anul trecut.

La acel moment, ea a povestit : „Concertul lui Seventeendin 2022 la Newark a fost incredibil. Eram în fața scenei și au cântat atât de multe melodii grozave. Sunt doar interpreți incredibili, așa că acesta a fost cu siguranță concertul meu preferat din toate timpurile”.

Anterior, într-unul dintre interviurile ei de anul trecut, Emma Myers a vorbit despre faptul că este o veche CARAT.  Ea a spus: „Sunt fana lor de aproximativ cinci ani. Punctul meu de intrare a fost un meme care a interpretat melodia lor „VERY NICE” într-un Vine viral. Biasul meu este JEONGHAN din motive pentru care încă mă chinui să le articulez. El are ceva special.”

Sora ei mai mică, actrița Isabel Myers, se spune că este, de asemenea, o mare fană  Seventeen.

Emma Myers

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s