[CCC] Minnie din (G)I-DLE este criticată după ce a purtat o ținută provocatoare pe scenă

G)I-DLE's Minnie reminisces on her trainee days: "I didn't know if this would work"

Cântăreața este criticată pentru ținuta îndrăzneață pe care a purtat-o.

Recent, trupa de fete (G)I-DLE și-a făcut o nouă aparițe pe scenă, pentru a evolua melodia de succes „Nxde”. Un lucru care a atras atenția internauților este faptul că fetele au purtat niște ținute sexy și provocatoare, care au lăsat la iveală mai multă piele.

Minnie a purtat o pereche de pantaloni cu talie joasă, scoțând în evidență lenjeria intimă a cântăreței, aspect care a înfuriat internauții, numind-o pe aceasta ca fiind „incedentă”. Haideți să vedem ce au avut de spus aceștia:

 1. Oricare ar fi conceptul, nu-mi place genul acesta de stil…
 2. Pare foarte vulgar, nu e pe placul meu!
 3. Sunt foarte curios care este faza cu acești oameni imaturi care hărțuiesc femeile și își bat joc de idolii feminini făcând scandal. Ei nu îi tratează niciodată așa pe idoli, mai ales când sunt bărbați. De ce nu vreți să scăpați de misoginia din industrie? Nu vreți să fie tratați în mod egal? Unii bărbați au un corp scârbos și totuși îi încurajați să-l arate, dar când vine vorba de o femeie, îi puneți etichete oribile și faceți scandal! De ce drepturile femeilor sunt degradate și sexualizate?
 4. Wow! Vă mirați că nu are grăsime pe burtă sau ce?
 5. O controversă fabricată! Asta e!
 6. Este normal să se vadă puțin din lenjerie, dar să o tragi chiar atât de sus? Asta este altceva…
 7. Minnie nu este vinovată, dar de ce ținutele ei sunt așa ciudate? Nu îi place să poarte haine adevărate?
 8. Încă sunt curios de ceea ce vor să transmită cu melodia lor despre nuditate. Fac aluzie la faptul că trebuie dezbrăcate? Asta chiar e vulgar. E practic goală pe jumătate, poartă acei chiloți pe scenă. Normal că oameni o vor considera erotică!
 9. Aceste fete intră pe scenă cântând o melodie despre nuditate fiind dezbrăcate, pretinzând că sunt independente, dar cred că nu vor fi criticate? Ele tot subliniază faptul că oamenii care le sexualizează sunt niște perverși….Dar dacă nu vrei să fi văzută așa, nu ar trebui să fi modestă? A venit să le ceară oamenilor să nu o mai „atingă cu privirea”, dar ea vine doar cu acea lenjerie pe ea? Adică, recunosc capacitatea de producătoare a lui Jeon Soyeon, dar în afară de asta, nici conceptul lor nu este foarte convingător. Încearcă să proiecteze un sex-appeal fatal, dar nu vor să ne uităm la ele în mod sexual.. ce fel de contradicție este asta?
 10. Și-a tras pantalonii în jos sau lenjeria în sus?
 11. Vă rog încetați să fiți sexy! Asta arată pur și simplu oribil. Nu mai încercați să păreți sexy și cool!

Tu e părere ai?

sursa: dailynaver

6 gânduri despre „[CCC] Minnie din (G)I-DLE este criticată după ce a purtat o ținută provocatoare pe scenă

 1. mina

  Daca ar fi avut chiloții si pantalonii ridicați pana sub buric, cum ii au Soyeon si Yuqi, ar fi arătat ok, însă așa mi se pare vulgar. Legat de comentariul 3 pot spune ca, pentru gustul meu, bărbații care poarta sacou fără ceva pe dedesubt mi se par vulgari 🙂

  Apreciază

  Răspunde
  1. kpopjynhfh

   ok da gen care e problema daca ea poarta tinuta aia, gen pe bune acuma nimeni nu mai are voie sa poarta nimic ptc exista oameni ca voi care ii judeca. tot nu o sa pot intelege treaba asta, daca ea vrea ce pnm va bagati, vedeti va de viata voastra nu a idolilor. melodia se numeste ‘nxde’ cum ai fi vrut sa se imbrace, cu niste pantaloni de trening si un hanorac ? daca ea poarta o tinuta ca asta la concertul EI care e problema :/ eu inteleg ca tinuta poate fi putin vulgara da frt pana la urma avem voie sa purtam ceea ce vrem… :/

   Apreciază

   Răspunde
   1. mina

    vai de mine… nu am vrut sa jignesc pe nimeni! doar mi-am spus opinia privitor la tinuta ei. imi plac gidle, imi place ca sunt impunatoare si sexy, au melodii geniale, dar tinuta asta a lui Minnie nu a fost pe gustul meu, atata tot… nu cred ca m-am bagat in viata ei daca mi-am spus opinia. cine a scris articolul a intrebat „tu ce parere ai?”, asa ca mi-am spus parerea. :))

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s