Compozitorul japonez Ryuichi Sakamoto povestește despre întâlnirea sa cu Suga din BTS

Suga din trupa BTS l-a întâlnit recent pe renumitul compozitorul japonez Ryuichi Sakamoto!

Sakamoto a povestito anecdotă de la întâlnirea sa cu SUGA în ultima tranșă a „How Many Full Moons Will I See in the Future”, un eseu ce urmează să fie publicat în revista literară japoneză „Shincho”. Sakamoto a început să scrie o serie de eseuri pentru Shincho în iunie anul trecut, iar în cel mai nou număr al revistei, care a fost lansat pe 7 ianuarie, acesta și-a exprimat gândurile în legătură cu întâlnirea sa cu Suga. El a vorbit de asemenea despre preluarea liniei melodice pentru noul film „Monster” regizat de Hirokazu Kore-eda.

Conform lui Sakamoto, acesta a avut o întâlnire privată cu Suga la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut în timpul vizitei idolului în Tokyo. Deși ei s-au putut vedea doar pentru un scurt timp, compozitorul a mărturisit că au reușit să-și împărtășească viziunile asupra muzicii, ce depășesc naționalitatea, vârsta și generația. „Deși este un idol popular, când am vorbit, am putut simți faptul că este un om modest și serios în legătură cu muzica sa. Suga se gândește atât de mult la muzică, încât cineva ar putea socoti că nu are alte hobby-uri”, a mărturisit compozitorul după întâlnire.

Suga a postat un videoclip în care cânta „Merry Christmas Mr. Lawrence” la pian, care este una din piesele reprezentative a lui Sakamoto.

Sakamoto a câștigat anterior un premiu Oscar, un BAFTA, un Grammy și 2 Golden Globe Awards pentru munca sa în partituri originale de film, incluzând „The Last Emperor” (1987), în timp ce SUGA și-a făcut un nume ca producător datorită colaborărilor cu artiști precum IU, Psy, Epik High și Giriboy și alții.

Sursa: allkpop, kpophit

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s