K-Drama „Love To Hate You” ar putea fi povestea de dragoste ideală a lunii februarie de pe Netflix

Cu Kim Ok Bin și Teo Yoo în rolurile principale, noua comedie romantică Netflix spune povestea unei  avocate care urăște să piardă în fața bărbaților și a unui actor de top care nu are încredere în femei, pentru care dragostea nu înseamnă nimic – până când sunt forțați să se întâlnească.

O dată cu anunțul datei la care va avea loc premiera serialului – 10 februarie – cei de la Netflix au lansat și trailerul principal. 

Kim Ok Bin o joacă pe Yeon Mi-ran, avocată de profesie dar și specialistă în arte marțiale. Teo Yoo preia rolul lui Nam Kang-ho, actorul de top care a furat inimile coreenilor.

Împotriva voinței celor doi, dintr-un anumit motiv ei încep să iasă împreună. Ca urmare, ei încep să se cunoască mai bine și să își cunoască unul altuia calitățile, ceea ce va duce la începutul unei relații amoroase impredictibile.

Go Won Hee va juca și ea în serial, în rolul lui Shin Na-eun, prietena devotată a lui Mi Ran. Ea este un geniu cu o față incredibilă care îi face pe oameni să se îndrăgostească de ea imediat ce o văd.

Aveți mai jos trailerul:

 

Sursa: Hellokpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s