Spotify lansează un program pentru a sprijini artiștii hip-hop coreeni în ascensiune

Korean hip-hop rookies toigo, XINSAYNE, GONEISBACK, Roh Yun-ha and NSW yoon are seen in this photo provided by Spotify, the world's largest music streaming subscription service. Yonhap

Spotify, cel mai mare serviciu de abonament de streaming muzical din lume, a anunțat miercuri lansarea unui program de sprijinire a artiștilor hip-hop coreeni în ascensiune.

Începând și ca parte a programului „K-hip-hop Rookies”, cinci începători din hip-hop care au luat parte la show-ul TV de rap coreean  „Show Me The Money 11” au pre-lansat o piesă intitulată „Hop on the truck”. exclusiv pe Spotify, marți, 17 ianuarie, a anunțat serviciul.

Spotify a adăugat că piesa va fi disponibilă oficial vineri pe diverse platforme muzicale.

Produs de Amoeba Culture, „Hop on the truck” este prima melodie interpretată de toigo, GONEISBACK, NSW yoon, Roh Yun-ha și XINSAYNE după emisiunea-competiție de la TV.

Spotify a spus că va oferi multe servicii de asistență pentru începători, de la producția de muzică și videoclipuri muzicale până la promoții online și offline: „Vom continua să muncim din greu pentru a conecta mai mulți artiști coreeni locali din diferite genuri, inclusiv hip-hop, nu numai cu fanii din întreaga lume, ci și cu mai mulți ascultători globali care nu au simțit încă farmecul scenei muzicale locale coreene care e diversă” a precizt un purtător de cuvânt al Spotify, citat într-un comunicat de presă

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s