Actrița Bae Da Bin și fratele ei, Hoyoung din VRVR, sunt adorabili în fragmentul următorului episod „Home Alone”

Watch: Real-Life Siblings Bae Da Bin And VERIVERY’s Hoyoung Show Off Adorable Chemistry In “Home Alone” Preview

Emisiunea „Home Alone” de la MBC a dezvăluit un fragment din următorul episod, unde actrița Bae Da Bin și fratele ei mai mic, Hoyoung din VERIVERY, arată chimia dintre ei!

În cel mai recent video pentru episodul din săptămâna viitoare, Bae Da Bin, starul din drama „It’s Beautiful Now”, revine la emisiune și dezvăluie ce face în viața de zi cu zi.

Videoclipul se începe cu Bae Da Bin explicând că vrea să cumpere cadouri pentru Anul Nou pentru nepoatele ei, care au trei și cinci anișori. Când o vânzătoare o întreabă dacă ea cumpără pentru copii ei, ea răspunde în glumă cu „Crezi că am copii?”.

După ce petrece timp la piață discutând cu vânzătorii, Bae Da Bin vine acasă, unde este vizitată de fratele ei, Hoyoung. Chiar dacă ei mai au patru frați, Da Bin dezvăluie că „El este singurul frate mai mic al meu”. Cățelușa ei pare fericită să îl vadă iar pe Hoyoung, la care Da Bin exclamă: „Brusc țopăi de fericire că oppa al tău e aici?”

În timp ce ei pregătesc mâncarea, actrița pornește regimul de soră mai mare și îl ceartă ușor pe Hoyoung pentru obiceiurile lui de mâncare. Când Hoyoung spune că recent bea doar băuturi energizante, sora lui îl ceartă: „Nu trebuie să consumi acestea, Hoyoung, mai bine ai bea doar cafea.”

Chiar și atunci când cei doi iau masa, Bae Da Bin continuă, și acum îi spune fratelui să nu consume prune verzi: „Nu trebuie să le consumi dacă te simți umflat sau sătul, deci mai bine nu le mânca în timpul mesei.” Și apoi: „Când ești ocupat, e important să te odihnești bine. Trebuie să te odihnești bine.”

Apoi, cei doi decid să vorbească cu mama lor printr-un apel video, care menționează: „Voi doi semănați foarte mult.”

Spre sfârșitul videoclipului, Bae Da Bin concluzionează: „Familia mea este ca un loc unde mă pot întoarce mereu. Ei mă fac să mă simt în siguranță.” Arătând spre lacrimile ei, ea spune „Nu sunt tristă”.

Episodul „Home Alone” cu Bae Da Bin va fi difuzat pe data de 27 ianuarie. Vedeți în videoclipul de mai jos fragmentul din emisiune:

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s