Danielle din NewJeans își cere scuze că a încurcat Anul Nou Lunar cu Anul Nou Chinezesc

NewJeans’ Danielle Apologizes For Calling Lunar New Year “Chinese New Year”

Danielle a făcut o greșeală când a trimis un mesaj fanilor, și și-a cerut scuze.

Pe 19 ianuarie, membra NewJeans a trimis un mesaj fanilor Bunnies prin intermediul platformei de comunicare Phoning: „Ce planuri aveți voi pentru Anul Nou Chinezesc?”. La scurt timp după, Danielle s-a confruntat cu un val de critici pentru că a folosit termenul Anul Nou Chinezesc, pe când Anul Nou Lunar se sărbătorește în mai multe țări din Asia, nu doar China.

Din cauza cunoștințelor limitate despre culturile din Asia, multe țări din vest se referă la sărbătoare ca fiind Anul Nou Chinezesc, chiar dacă nu este o sărbătoare chineză. De aceea, încurcarea acestor două sărbători poate fi ofensator pentru persoanele asiatice din afara Chinei.

Danielle a fost născută în Australia, dar fanii au observat că Hanni, care s-a născut și a crescut tot în Australia, s-a referit la sărbătoare cu termenul corect Anul Nou Lunar în mesajele ei. De aceea, Danielle a venit astăzi cu scuze pe contul de Instagram al grupului.

„Bună ziua, sunt Danielle din NewJeans.

Pe 19, joi, eu am trimis un mesaj pe Phoning cu conținutul „Ce planuri aveți voi pentru Anul Nou Chinezesc?”. Am șters mesajul de îndată ce am observat greșeala, însă acesta a fost deja împărtășit cu multe persoane și nu am putut să îl anulez.

Pentru că Anul Nou Lunar este o sărbătoare în multe țări și regiuni, inclusiv Coreea, cuvintele mele nu sunt apropiate și le regret enorm. Vreau să spun fanilor Bunnies și celor care au fost dezamăgiți de cuvintele mele că îmi pare sincer rău.

Eu nu voi uita acest incident și voi fi mai atentă cu acțiunile și cuvintele mele pe viitor.

Încă o dată, îmi pare rău.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s