VIVIZ descrie noul album „VarioUS” și dezvăluie mesajul melodii principale „PULL UP”

VIVIZ Describes Meaning Behind Their “VarioUS” Album Title + Message Behind Upcoming Title Track “PULL UP”

Singles Korea a dezvăluit un pictorial cu trupa VIVIZ!

Cele trei idoli vor lansa al treilea album mini „VarioUS” la sfârșitul acestei luni, iar pentru scurtul interviu ele au privit înapoi la anul în care au crescut ca VIVIZ.

Pentru a explica titlul noului album, SinB a vorbit: „Literele V și US sunt majuscule pentru a ne reprezenta pe noi. Are intenția de a  ne accentua pe „noi, care avem imagini diferite și culori diverse”, și nu doar o imagine stereotipică.”

Eunha a adăugat: „Ca de obicei, este un album plin de melodii pregătite pe măsurile noastre care sunt un pic mai mature. Dacă albumele precedente au oferit un vibe luminos, cu acest album veți putea simți culoarea întunecată a trupei VIVIZ, ce a fost pregătită treptat.”

Referitor la mesajul pe care ele doresc să-l transmită cu noua melodie principală „PULL UP”, SinB a comentat: „„PULL UP” are versuri ce te invită să vorbești liber și să nu oferi atenție privirilor altora. Este o melodie plină de încredere în sine.”

Umji a adăugat: „Chiar dacă am experimentat o varietate de melodii în timp ce am promovat până în prezent, această melodie este diferită, cu o culoare nouă. Oferă o atmosferă puternică și e excitantă, deci când o asculți, simți că devii mai încrezător.”

Eunha a comentat: „Melodia vine cu mesajul puternic „Nu te comporta de parcă știi și nu bârfi despre alții. Totuși, nu-mi pasă”.” Ea a continuat: „Fiecare melodie de pe album are un șarm diferit, nu doar melodia principală, deci va fi distractiv pentru ascultătorii noștri să aleagă ce să asculte. Probabil pentru că am muncit să includem o varietate de gusturi, dar sunt încrezută că în general, albumul va fi ca un cadou generos.”

Revenind la melodia „PULL UP”, membrele VIVIZ au fost întrebate cum ar răspunde ele la cineva bârfind despre ele. SinB a răspuns: „Chiar dacă ar fi minunat să primit iubire de la toți, realitatea nu decurge conform planurilor. Aceasta m-a rănit când eram mai tânără, dar timpul vindecă, acum consider că bârfele sunt atenție, deci am decis să le iubesc.” Amuzată, a adăugat: „Nu e minunat să adori totul?”

Umji a dezvăluit: „Am fost rănită mult încercând să accept realitatea și am încercat din greu să ignor. Acum, până la un punct, cred că am învățat cum să filtrez bârfele. Sunt sigură că identitatea mea crește tot mai mult cu fiecare pas.”

Eunha a răspuns lejer: „Să fiu sinceră, nu acord atenție. În trecut am fost un pic afectată, dar acum mă gândesc „doar fă ce vrei!”. Prefer mai mult că publicul acordă atenție și ne discută și mai mult. Pe viitor, nu am de gând să fiu afectată de bârfe, vreau să fiu recunoscătoare. Deci sper că lumea va fi și mai obsedată!”

VIVIZ va lansa noul album „VarioUS” pe 31 ianuarie. Interviul întreg pentru Singles Korea va fi disponibil în ediția lunii februarie.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s