IU și Park Bo Gum joacă împreună într-o K-Drama scrisă de autorul “Fight For My Way” și regizată de regizorul “My Mister”

IU And Park Bo Gum Confirmed For New Drama By “Fight For My Way” Writer And “My Mister” Director

O mega producție abia anunțată agită deja spectatorii: IU, Park Bo Gum, dar și scenaristul dramei “Fight For My Way” și regizorul dramei “My Mister” vor face echipă pentru un proiect ce poate deveni un mega hit!

Pe 27 ianuarie, compania de producție Pan Entertainment a confirmat că IU și Park Bo Gum vor juca în viitoarea K-dramă „You Have Done Well” (titlu literal), cu titlul coreean scris în dialectul din Jeju.

Drama viitoare va spune poveștile de viață ale lui Ae Soon și Gwan Shik, care s-au născut pe insula Jeju în anii 1950.

IU va prelua rolul lui Ae Soon, care este rebelă, dar devine agitată de fiecare dată când se răzvrătește. Ea nu este bogată, dar este mereu strălucitoare și plină de pozitivitate. Eroina visează să devină poetă, deși nu poate merge la școală și este un personaj îndrăzneț care nu își ascunde emoțiile.

Park Bo Gum a fost ales pentru rolul lui Gwan Shik, un personaj extrem de harnic și tăcut. Romantismul nu este totuși un punct forte al său și nu știe cum să se comporte dacă Ae Soon plânge sau râde, dar este un războinic tăcut care o iubește pe Ae Soon încă de la bun început și dă totul pentru ea.

„You Have Done Well” va fi scris de autorul de succes al dramei „Fight for My Way”, Im Sang Choon , și va fi regizat de Kim Won Seok, care a filmat și dramele When the Camellia Blooms” și care a lucrat anterior la „Misaeng (Incomplete Life)”, „Signal”, și „My Ahjussi”.

Drama a programat să înceapă producția în prima jumătate a acestui an.

 

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s