BLACKPINK pozează cu președintele Franței, prima doamnă și cu Roger Federer + evoluția de la concertul caritabil

BLACKPINK Poses With French President Emmanuel Macron, First Lady Brigitte Macron, And Tennis Champion Roger Federer

BLACKPINK surprinde din nou!

Pe 28 ianuarie, postul de televiziune France 2 a difuzat concertul caritabil Le Gala des Pièces Jaunes care a fost organizat de prima doamnă a Franței, Brigitte Macron. Evenimentul a fost preînregistrat, acest având loc de fapt pe 25 ianuarie.

La concertul caritabil, artistele k-pop au interpretat melodia „Pink Venom” alături de violoncelistul de renume mondial, Gautier Capuçon, și piesa „Shut Down” alături de celebrul violonist Daniel Lozakovich.

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, a împărtășit – „Banii din vânzarea biletelor pentru acest eveniment și întregul fond strâns de acest concert vor fi donate Fundației Spitalului Francez. Este o mare plăcere să le avem pe membrele BLACKPINK, care au o mare influență în întreaga lume, alături de noi la acest eveniment important.”

Pentru a sărbători momentul, trupa BLACKPINK a făcut poze cu președintele Franței, Emmanuel Macron, și cu prima doamnă a Franței, Brigitte Macron.

Nu doar președintele și prima doamnă a Franței au făcut poză cu BLACKPINK, ci și tenismenul de succes Roger Federer din Elveția. Pe 28 ianuarie, acesta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de artistele k-pop, unde toți zâmbeau călduros la cameră.

Aici aveți și prestația trupei BLACKPINK!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s