Fetele din VIVIZ explică semnificația albumului „VarioUS”

VIVIZ Describes Meaning Behind Their “VarioUS” Album Title + Message Behind Upcoming Title Track “PULL UP”

Fetele au participat la un pictorial realizat de revista Singles Korea!

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, membrele VIVIZ au tachinat fanii după ce au discutat despre cel de-al treilea mini-album intitulat „VarioUS” și care este programat pentru lansare la finalul acestei luni.

Explicând titlul albumului, SinB a spus: „Am scris litera „V” ca pe o majusculă deoarece vine de la VIVIZ, iar „US” este folosit pentru că ne reprezintă pe noi. Este menit să sublinieze faptul că noi suntem menite să deținem diverse laturi, nu doar ceva specific.”

Eunha a completat: „Ca întotdeauna, acesta este un album plin cu tipurile de melodii pe care suntem capabie să le producem, adoptând un stil mai matur. Cele două albume precedente au avut o aură mai sclipitoare, dar în acesta veți simți latura întunecoasă pe care a dobândit-o VIVIZ.”

În ceea ce privește mesajul pe care au vrut să-l transmită prin intermediul piesei de titlu PULL UP”, SinB a comentat: „Melodia conține versuri care exprimă puterea de a vorbi liber, fără să-ți pese de părerea celorlalți. Este o melodie care transmite încredere deplină.”

Umji a spus: „Deși am experimentat o varietate de piese muzicale în timpul promoțiilor noastre, această melodie de titlu aduce ceva nou. Are o atmosferă îndrăzneață și poate fi intrigantă. Când o asculți, simți cum încrederea ta crește în mod natural.”

Eunha a adăugat: „Piesa captează perfect ideea de a nu te preface că le cunoști pe toate și de a nu-i judeca pe cei din jurul tău. Fiecare melodie are un farmec aparte, nu doar cea de titlu. Va fi distractiv să vă decideți pe care să o ascultați prima. Sunt încrezătoare că acest album va fi un cadou generos, mai ales pentru că am experiență în domeniu.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s