Soția lui Song Joong Ki, Katy Louise Saunders, a fost găsită într-o reclamă cu George Clooney

VIDEO: Song Joong Ki's Wife Katy Louise Saunders Found in a Commercial with George Clooney

Fanii au descoperit-o pe soția actorului Song Joong Ki, fosta actriță britanică Katy Louise Saunders, într-o reclamă mai veche cu actorul american George Clooney.

După anunțul căsătoriei făcut de Song Joong Ki la începutul acestei săptămâni, mulți au fost ocupați să încerce să afle mai multe despre Katy Louise Saunders.

În timp ce dezgropau prin articolele online și alte postări, s-a descoperit că ea a apărut într-o reclamă în care a jucat George Clooney cu mult timp în urmă. Era vorba despre o reclamă din 2008, când Katy Louise Saunders avea 24 de ani.

Poate fanii din România își mai amintesc spotul publicitar, deoarece acesta a fost difuzat și la noi la tv.

NESPRESSO commercial

NESPRESSO commercial

În această reclamă, George Clooney se află la un magazin de cafea, încercând să-și facă el însuși niște cafea folosind un espressor cu  capsulă. În timp ce face asta, el este abordat de o femeie care îl întreabă dacă este George Clooney. El spune că da, iar la sfârșitul scurtei lor conversații, ea îl enervează luându-i capsula de cafea.

În timp ce își face ceașca de cafea cu o nouă capsulă de cafea, o altă femeie se apropie de el – aceasta este Katy Louise Saunders. Ea întreabă dacă el este George Clooney, dar pentru a preveni să se întâmple același lucru din nou, el nu-i spune că este de data aceasta. El îi zâmbește și îi spune: „Nu, trebuie să te înșeli”, apoi pleacă cu cafeaua.

La final, Katy Louise Saunders rămâne în urmă, singură, cu o privire confuză pe față.

După ce au revăzut acest videoclip din trecut cu Katy Louise Saunders, mulți oameni au lăsat comentarii precum: „Uau, e atât de frumoasă!”, „Copilul lor va fi cu siguranță foarte chipeș!”, „Oh, îmi amintesc că am văzut reclam asta la TV. Nu pot să cred că ea este cea care s-a căsătorit cu Song Joong Ki!” și altele.

 

Sursa

Publicitate

Un gând despre „Soția lui Song Joong Ki, Katy Louise Saunders, a fost găsită într-o reclamă cu George Clooney

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s