Cho Seung Woo, de la pianist la avocat specializat în divorțuri lipsit de griji în “Divorce Attorney Shin”

K-Drama “Divorce Attorney Shin” lansează primul teaser video!

Bazat pe un webtoon popular, „Divorce Attorney Shin” va spune povestea unui avocat talentat de divorțuri pe nume Shin Sung Han (titlul literal al dramei este „Shin Sung Han, Divorț”, cu cuvântul „shinsunghan” însemnând „sacru”. în coreeană).

Primul teaser al dramei se concentrează pe povestea intrigantă a lui Shin Sung Han (Cho Seung Woo), care și-a schimbat cariera, trecând de la artă la drept. Deși este un tip care arată elegant și aranjat, Shin Sung Han este de fapt super stângaci și aiurit. Aceste trăsături ale lui ies la iveală când el se descrie cu încredere spunând: „Sexy… tip… care reprezintă lumea avocaților? Bărbat sexy?”

Teaserul se scufundă puțin mai adânc în viața Shin Sung Han, și auzim pe cineva bârfindu-l: „Sângele lui este sânge de artist”, referindu-se la fosta sa carieră de pianist. Când cineva îl tachinează că probabil el este popular în rândul doamnelor și îl întreabă dacă este singur, Shin Sung Han răspunde cu nonșalanță: „Mă voi ocupa singur de asta”.

Următoarea fază a clipului se concentrează pe munca lui Shin Sung Han ca avocat devotat cauzei divorțurilor. Oamenii pun la îndoială decizia lui de schimbare a cariereri, întrebând: „Ai avut note bune, deci de ce această industrie?” La această întrebare se adaugă multe altele, cum ar fi de ce Shin Sung Han a renunțat la pian și cum de a ajuns să devină avocat de divorțuri.

În ciuda îndoielilor tuturor, Shin Sung Han se dovedește a fi omul potrivit pentru această meserie, deoarece lucrează calm cu tot felul de familii haotice. El întreabă cu bună știință pe cineva: „Nu cunoașteți expresia „Fericirea începe acasă”?” Mai târziu, el adaugă cu încredere: „Aceasta nu mai este mediere de divorț, mergem la proces. Nu vă fie teamă, vom câștiga.”

„Divorce Attorney Shin” are premiera pe 4 martie.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s