Arin din Oh My Girl și Mark din NCT formează un cuplu?

Se pare că avem un nou cuplu în industria muzicii k-pop, cel puțin, asta susțin cele mai recente zvonuri de pe rețelele de socializare din Coreea de Sud.

Potrivit rapoartelor, Arin din Oh My Girl și Mark din NCT formează un cuplu! Internauții coreeni au ajuns la această concluzie după ce au comparat două dintre postările celor 2 idoli, care, potrivit lor, sunt similare.

Anterior, membra trupei Oh My Girl a publicat o imagine cu ea în timp ce încearcă să „sărute” soarele, iar ceva mai devreme, idolul de la SM Entertainment a bucurat fanii cu o poză similară, fapt ce a trezit suspiciuni din partea unor coreeni.

Cu toate acestea, fanii susțin că pozele celor doi reprezintă pur și simplu o coincidență, deoarece fotografia lui Arin a fost făcută de către tatăl ei în luna februarie a acestui an, în timpul unei călătorii de familie, iar cea a lui Mark în luna octombrie a anului trecut.

La scurtă vreme după apariția zvonurilor, reprezentanții agențiilor celor doi idoli au oferit declarații, în ciuda faptului că dovezile sunt exagerate. SM a dezvăluit că zvonurile sunt lipsite de sens, iar între Arin și Mark nu poate fi vorba de o relație. La fel, cei de la WM Entertainment au negat știrile, dezvăluind că poza membrei Oh My Girl este făcută de tatăl ei în timpul unei vacanțe de familie.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s