Internauții sunt uimiți de prețul hotelului de 5 stele la care a stat Jessica în Paris

news-thumbnail

Jessica a împărtășit o fotografie cu vacanța ei de lux la Paris și internauții au rămas gură cască atunci când au aflat prețul unei nopți de cazare.

Pe 5 februarie, Jessica a încărcat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram cu legenda: „În weekend-urile leneșe se solicită room service”.

Unele dintre fotografiile postate o arată pe Jessica care se bucură de serviciul room service, în timp ce cealaltă arată interiorul camerei, și pe Jessica pozând superb pe patul ei luxos într-un halat.

Totuși, ceea ce a atras cel mai mult atenția este prețul hotelului la care a stat Jessica. S-a aflat că hotelul este hotelul de cinci stele Plaza Athenee Paris. Acesta are într-adevăr  vedere la Turnul Eiffel și este renumit pentru serviciile sale de lux. Cea mai ieftină cameră este de aproximativ 2 milioane woni (aproximativ 1 600 USD) pe noapte, iar cea mai scumpă cameră este în jur de 9 milioane woni (7 170 USD).

Internauții care au aflat despre prețul hotelului au comentat: „Are o imagine foarte elegantă și luxoasă, așa că hotelul este foarte potrivit pentru ea”, „Atât de gelos, voi putea oare să stau vreodată în astfel de hotel din Paris, „ „Arăta ca un chaebol din a doua generație” și multe altele.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s