Lee Soo Man dă în judecată SM Entertainment

Lee Soo Man urmează să dea în judecată agenția pentru încălcarea legilor afacerilor!

Potrivit rapoartelor media, fondatorul SM Entertainment, Lee Soo Man, încearcă să dea în judecată agenția din cauza parteneriatului recent cu Kakao Entertainment. Reprezentanții legali ai lui Lee Soo Man, Hwawoo, au lansat o declarație în acest sens, cu privire la faptul că agenția Kakao a aderat la practici ilegale pentru a deveni al doilea cel mai mare acționar al SM Entertainment.

Hwawoo a declarat:  „În luna ianuarie a acestui an, cofondatorii SM Entertainment, Lee Sung Soo și Tak Young Joon, au fost de acord cu propunerea promovată de Align Partners fără a-l consulta pe Lee Soo Man, care este cel mai mare acționar al companiei. Această situație a stârnit tensiuni și dispute între cei de la conducere și Lee Soo Man. În mod clar, aceste fapte reprezintă o încălcare a legii comerciale și a articolelor asociate cu legea pentru ca respectivul consiliu de administrație al SM Entertainment, condus de cofondatori, să emită noi acțiuni și obligațiuni convertibile către terți într-un moment în care există un litigiu în companie.”

Firma de avocatură a mai adăugat: „Consiliul de administrație al SM Entertainment a distribuit unilateral noi acțiuni și obligațiuni convertibile către terțul Kakao pentru a-și extinde raza și a face lucrurile în favoarea lor, încercând să-și asigure un avantaj competitiv în ceea ce privește compania. Ca firmă juridică a celui mai mare acționar, vom bloca încercările consiliului administrativ al SM Entertainment de a face acest lucru printr-o ordonanță, interzicând emiterea unor noi acțiuni și a obligațiunilor convertibile. Directorii vor fi trași la răspundere atât civilă, cât și penală.

Precedent, rapoartele media au dezvăluit existența unor dispute în cadrul agenției cu privire la încheierea contractului de producție al lui Lee Soo Man.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s