Agenția trupei 8TURN neagă acuzațiile de bullying împotriva lui Myungho și anunță că va lua măsuri legale

8TURN’s Agency Denies School Bullying Allegations Involving Myungho + Announces Legal Action

Agenția MNH Entertainment a debutat recent un nou grup de băieți, însă la scurt timp au apărut acuzații serioase împotriva unuia dintre membri.

În data de 8 februarie, MNH Entertainment a postat o declarație pe site-ul oficial al trupei 8TURN, anunțând că va lua măsuri legale împotriva persoanelor care încearcă să îl defăimeze pe Myungho, împrăștiind zvonuri nefondate și minciuni.

La scurt timp după debutul oficial al 8TURN, o persoană „A” care pretinde că este un coleg de liceu al lui Myungho a făcut o postare online prin care afirmă că ar fi fost supusă la abuzuri verbale din partea lui Myungho și a grupului său de prieteni. Deși au trecut șapte ani de la abuz, „A” susține că nu a avut parte de scuze și că în prezent primește tratament pentru atacuri de panică.

Mai jos puteți citi declarația completă a agenției:

Bună ziua, suntem MNH Entertainment.

Recent, informații false, printre care calomnii rău intenționate, au circulat online despre Myungho, artistul nostru și membru al 8TURN.

După ce am verificat informațiile și analizat faptele prin diverse surse, am ajuns la concluzia că este clar că ceea ce s-a postat online este fals și dăunează reputației artistului nostru. Prin urmare, luăm în prezent măsuri legale prin solicitarea unui reprezentant legal pentru a ne proteja artiștii de postările rău intenționate.

De acum înainte, îi vom trage la răspundere pe cei care postează informații false online și vom lua măsuri stricte, fără clemență, pentru a asigura o pedeapsă legală potrivită pentru cei care publică asemenea minciuni.

MNH Entertainment va face tot ce îi stă în putință pentru a-și proteja artiștii în viitor.

Vă mulțumim.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s