Kwon Mina, fostă membră AOA, vorbește despre bullying într-o nouă postare pe Instagram

Former AOA Member Mina Reassures Fans With Update And Hints At Her Plans |  Soompi

În data de 7 februarie, Kwon Mina și-a folosit contul de Instagram pentru a-și exprima părerea cu privire la diferite infracțiuni și cum afectează ele sănătatea mentală a victimelor.

Aceasta a scris:

Violența școlară, agresiunea sexuală, violul, intimidarea, frauda, amenințările prin telefon, crima, hărțuirea, manipularea, violența… sunt prea multe. Dacă există dovezi sau chiar martori ale acestor infracțiuni care provoacă suferință fizică, sper ca numele și fețele făptașilor să fie dezvăluite, astfel încât aceștia să nu mai poată apărea niciodată în public. Așa, nu vor mai putea păcăli lumea, prefăcându-se că sunt drăguți. Când va veni acea zi?

Depresia și a te simți deprimat sunt două lucruri foarte diferite. Depresia are un mare impact asupra vieții sociale a unei persoane. Este nevoie de mult timp pentru a ieși din depresie și este atât de ușor să recidivezi, așa că mi-e teamă. Cunosc prea bine rădăcina ei, dar urăsc acea persoană pentru că trăiește atât de bine. Am vrut să fiu pentru acea persoană la fel cum a fost ea pentru mine, dar nu am reușit.

Mina s-a raportat mai apoi la experiența personală, simțind că, în acest fel, va putea încuraja mai bine victimele să fie puternice:

Au fost multe motive pentru care nu am putut spune nimănui despre aceste lucruri când eram adolescentă sau chiar la 20 de ani. Mi-era jenă și mă temeam de consecințe, iar ei erau oamenii pe care trebuia să continui să îi văd. Aveam, de asemenea, speranța că s-ar putea schimba dacă aș depune suficient efort.

De fapt, există un singur lucru pe care victimele îl doresc de la agresor: niște scuze sincere. Nu cuvinte pretențioase sau superficiale pentru că cineva le-a spus să își ceară scuze. Oricine poate face greșeli și oricine are o perioadă în care a fost imatur. Așa că tot ce aveam nevoie erau niște scuze, pentru că eu pot ierta.

Nu există un motiv anume pentru intimidare și nu există un motiv anume pentru a frauda. Oamenii o fac pentru că așa vor ei. Nu este absolut deloc vina victimei. Să nu-i spunem victimei: „nemernicul ăla este atât de meschin și de prost”. Când ești disperat, orice fel de voce îți dă speranță, așa că tuturor victimelor: Sper că nu vă învinovățiți.

Recent, fosta membră AOA a susținut că a fost înșelată cu 50 de milioane de woni (~40.518 de dolari) în timp ce încerca să cumpere o geantă de lux folosită. Ea a explicat că a trimis câteva dintre gențile sale de lux pentru o altă geantă, dar vânzătorul nu a mai răspuns. Și-a exprimat furia pe rețelele de socializare și a explicat situația fanilor săi luna trecută. Mulți internauți coreeni au acuzat-o pe Mina că a fost înșelată pentru că nu a făcut cercetările necesare înainte de a-i trimite vânzătorului obiectele sale.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s