Taecyeon din 2PM face un live după zvonurile că ar fi avut o partidă de sex fierbinte în toaleta unui club

S-a zvonit că idolul de la JYP care a avut o partidă de sex fierbinte în toaleta unui club este Taecyeon. Acesta nu s-a sfiit să abordeze direct problema, prin intermediul unui live care l-a făcut viral.

Taecyeon de la 2PM atrage atenția după ce a făcut un live în urma unor zvonuri picante, făcute despre el, online.

Pe 3 februarie, YouTuber-ul Stephanie Soo a distribuit un nou videoclip din seria sa Something-Something mukbang. În acest videoclip, spectatorii au fost încurajați să trimită mărturisiri, iar ea și co-gazda ei le-au citit cu voce tare și au reacționat.

În timpul celui mai recent episod, un urmăritor a trimis o poveste despre întâlnirea ei cu străin frumos într-un club, care a luat o întorsătură surpriză. După ce a dansat o vreme, autorul anonim a susținut că ea și străinul au mers la baia clubului și au făcut sex acolo timp de o oră. În dimineața următoare, persoana care a trimis anunțul susține că a primit un mesaj text care conținea un acord de non-divulgare și a crezut în mod eronat că a fost concediată de la locul de muncă înainte ca prietena ei să sublinieze ceva în PDF: „Mi-a arătat sigla în colțul PDF-ului și erau trei litere. JYP. În acest moment, ea a arătat asta și eram și mai confuză.”

Utilizatorul anonim spune că prietena ei i-a arătat apoi un videoclip cu persoana necunoscută din noaptea anterioară, frumosul străin, și aceasta l-a recunoscut. Se presupune că era un „idol JYP dintr-un grup mai vechi, dar încă ridicol de popular”.

Un fragment din această porțiune de videoclip a fost distribuit pe Twitter, ceea ce i-a făcut pe mulți să încerce să-și dea seama despre cine vorbea „mărturisirea”. Din lista de artiști de la JYP Entertainment, două grupuri au fost prezentate cel mai mult ca ipoteze: GOT7 și 2PM.

În special, Taecyeon de la 2PM a fost adus în discuție de multe ori, deoarece părea că povestea a avut loc înainte de a pleca din companie. Chiar mai surprinzător decât povestea, se pare că Taecyeon a răspuns la aceste acuzații în timpul unui stream live!

La trei zile după ce povestea a devenit virală, Taecyeon a intrat în direct pe Instagram de la sală pentru a discuta cu fanii în timp ce se antrenează. El a spus: „Mă antrenam și mă uitam pe internet și erau atâtea prostii, hahahaha”.

Se știe că Taecyeon stă mult pe Twitter și le-a răspuns fanilor de multe ori fără a fi menționat, așa că fanii au dedus rapid că probabil vorbea despre povestea cu partida de sex fierbinte! Taecyeon chiar a făcut eforturi suplimentare pentru a nega acuzațiile, postând pe contul său că „merge la un antrenament de dans, nu în cluburi”.

Fanii cred că a fost amuzant că a negat acuzațiile în acest fel: „nu, faptul că Taecyeon a venit aici să ne spună că el nu a fost cel de la baia clubului este o nebunie”, „acesta este cu adevărat cel mai amuzant răspuns pe care l-am văzut vreodată la un idol care a aflat că există un zvon despre el că s-a combinat cu cineva într-un club DE LA UN SHOW MUKBANG, taecyeon a spus că nu eu”, 

Taecyeon are o relație cu o non-celebritate din 2017.

 

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s