Apar noi dovezi împotriva lui Myungho din 8TURN după ce a fost acuzat de bullying

Myungho din 8TURN a fost acuzat recent de bullying de către un internaut anonim. După ce MNH Entertainment a lansat o declarație prin care neagă toate acuzațiile, presupusa victimă vine cu noi dovezi.

După ce „A” a lansat acuzațiile de bullying pe o comunitate online, MNH Entertainment a negat rapid și a avertizat că va lua măsuri legale împotriva zvonurilor false.

Cu toate acestea, ca răspuns la declarația agenției, „A” a scris pe 9 februarie: „Am văzut declarația agenției. Nici măcar nu s-au deranjat să mă contacteze și au scris totul ca fiind zvonuri false, fără să-mi dea dreptul la cuvânt, făcându-mi încă o gaură în inimă. Am decis că trebuie să primesc scuze acum.

Potrivit lui „A”, ea a fost în aceeași clasă cu Myungho în primul an de liceu în 2017. Myungho și un grup de alți băieți au lucrat greșit cu gheața carbonică destinată utilizării în clasă, iar substanța s-a vărsat pe catedră și pe bunurile unui alt elev. „A”, care s-a alăturat mai multor elevi pentru a curăța mizeria, a mers la toaletă și apoi s-a întors, spunându-i unei prietene la întoarcere: „Mă simt mai bine.” Myungho și grupul său de prieteni ar fi interpretat comentariul lui „A” ca fiind reacția ei după ce i-a „pârât” pe băieții care au vărsat gheața carbonică. Drept urmare, după ce au avut probleme cu profesorii și crezând că „A” a fost cea care a pârât, Myungho și alți băieți au început să o atace pe „A” cu insulte verbale, cum ar fi „Acea c****”, „Acea c**** care urăște bărbații”, „Acea c**** kimchi-odor c****”, „O s-o omor” etc. Hărțuirea verbală a continuat timp de o lună, chiar și după ce alți elevi au încercat să clarifice faptul că „A” nu i-a turnat pe băieți, până când „A” a mers la consiliul școlii pentru a depune un caz la Comitetul pentru violență școlară. Cu toate acestea, după ce a completat o fișă explicativă a ceea ce s-a întâmplat, profesorul lui „A” a convins-o să renunțe la depunerea cazului în schimbul unor scuze din partea băieților. Băieții au venit apoi la „A” într-o zi la cantină, s-au înclinat în fața ei și au spus: „Ne pare rău, hyungnim (fratele mai mare)!”, într-o manieră glumeață.

Dezvăluind fotografii din albumul foto din liceu, precum și foaia explicativă pe care i s-a cerut să o completeze în momentul depunerii dosarului de către Comitetul pentru violență în școli, „A” a susținut că a fost atât de traumatizată de hărțuirea suferită în timpul liceului, încât nu poate interacționa normal cu bărbații în public.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s