Heechul din Super Junior este prins într-o controversă legată de un subiect sensibil

Heechul este atacat pentru acuzele aduse asupra unui subiect sensibil în timpul unui live!

Pe 9 februarie, Heechul a apărut ca invitat într-un live găzduit de comediantul Choi Goon, unde declarațiile sale au provocat anumite controverse. Artistul a discutat anumite probleme sociale cu moderatorul, exprimându-și gândurile cu privire la fostul său coleg de trupă, Kangin. De asemenea, Choi Goon a trebuit să-i închidă microfonul când acesta a continuat cu înverșunare să înjure în timp ce era beat.

Heechul a comentat o serie de subiecte sensibile precum o pagină de internet dedicată femeilor, „Women Generation”, despre controversatul streamer Bokyem, care a inițiat proces împotriva unei pagini comunitare denumită „Womand”, dar și despre problemele legate de relațiile dintre Coreea și Japonia. Artistul a declarat: „Am donat o sumă importantă de bani în trecut, dar am păstrat asta pentru mine. Era în regulă când nimeni nu știa despre asta, dar ****, acei **** **** de oameni din comunitatea online de pe Women Generation au fost la modul că…”

Încă beat, Heechul a continuat să vorbească despre boicotarea produselor japoneze în Coreea în 2019, afirmând: „Când a început „Fără Japonia”, am zis dă-o ****! Nu e acest „Fără Japonia” un fel de **** pe care îl fac ciudații pe internet? E idiot ca ****!”

Ce părere aveți despre această controversă? Scrieți-ne părerea voastră în comentarii!

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s