Brave Girls se va destrăma? A rămas mai puțin de o săptămână până la expirarea contractelor

Sursele din industrie prezic că Brave Girls, grupul ce a primit o a doua șansă datorită melodiei hit „Rollin'”, se va destrăma în curând.

Potrivit acestor surse, contractele exclusive ale membrelor Brave Girls vor expira săptămâna viitoare, mai exact pe 16 februarie. În ciuda faptului că a rămas mai puțin de o săptămână până la expirarea contractelor, Brave Entertainment încă nu a venit cu o declarație referitor la planurile de viitor ale grupului.

Aproximativ după un an de la succesul neașteptat al piesei „Rollin'” în 2021, Brave Girls a avut succes mediu prin promoții cum ar fi lansarea albumului „Thank You” și participarea la „Queendom 2” de la Mnet. Însă, în același timp, fanii Fearless și-au exprimat nemulțumirea față de managementul trupei, care a dus la mai multe proteste.

După ce primul concert solo al fetelor din ianuarie 2022 a fost brusc anulat, grupul de fete nu a avut activități offline oficiale timp de un an. Ca rezultat, membrii fanclubului oficial care au plătit scump pentru statutul de membri nu au primit beneficii, întrucât Brave Girls nu a avut nici o întâlnire cu fanii, eveniment cu ocazia zilei de naștere sau activități similare pe întreaga durată a anului 2022.

Singura interacțiune cu fanii în anul 2023 a fost o salutare de Anul Nou Lunar.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s