Yoo Ah In e testat pozitiv pentru consum de marijuana

În timp ce este investigat de poliție pentru uz ilegal de propofol, Yoo Ah In primește rezultat pozitiv pentru consum de marijuana.

Pe 5 februarie, poliția a început să-l investigheze pentru uz de droguri imediat după întoarcerea lui în țară din Statele Unite. Ca parte din investigație, actorul a făcut un test de urină și un test de păr.

Pe 10 februarie, poliția a anunțat oficial că testul de urină al lui Yoo Ah In a ieșit pozitiv pentru marijuana. Rezultate testului de păr încă nu au fost făcute publice.

Pe datele de 8 și 9 februarie, poliția a căutat mai multe cabinete medicale și clinice din cartierele Gangnam și Yongsan din Seul care sunt suspectate ca ar fi administrat ilegal propofol lui Yoo Ah In încă din anul 2021.

Ca răspuns la știrile despre testul de urină al actorului, agenția lui UAA a declarat: „Noi încă nu am primit o notificare de la poliție despre rezultatele testului lui.” Referitor la comentariul precedent despre Yoo Ah In fiind investigat pentru uz de propofol, agenția a adăugat: „Așa cum am spus în declarația precedentă, plănuim să cooperăm cu toate investigațiile.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s