Idolul k-pop care la 180 cm înalțime are sub 50 de kg!

Sungjong e cunoscut pentru silueta sa mai subțire, dar de această dată a reușit să-și șocheze fanii!

Pe 3 februarie, artistul din trupa INFINITE a participat la emisiunea radio ‘2 PM Escape Cult Two Show‘, de pe SBS Power FM, unde a dezvăluit cât cântărește și că a slabit și mai mult în ultima vreme.

Sungjong a spus – „E prima dată când împărtășesc acest lucru. De fapt, cântăream 54 de kg, dar am mai slăbit. Îmi place să merg cu bicicleta, așa că merg cu ea din Sangam până în Apgujung. Merg toată ziua pe bicicletă. Transpir și îmi pierd apetitul.”

DJ-ul Kim Tae Gyun auzind afirmația artistului, l-a întrebat câte kilograme are acum, iar Sungjong timid a răspuns – „49 de kg”. Apoi, prezentatorul șocat a comentat- „Tu ești și înalt, nu?iar membrul INFINITE a răspuns afirmativ, spunând că are aproape 180 cm înălțime.

Sungjong a mai adăugat – „Fac sport constant și nu mănânc. Mănânc de două pe zi, dar mânănc un singur ou, o cutie de lapte de soia și una de suc de ginseng roșu”, fapt ce i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Mulți și-au arătat îngrijorarea pentru stilul alimentar și de viață al cântărețului. Însă, Sungjong a promis că va lua în greutate în viitor.

Sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s