Park Min Young este investigată de poliție în cazul fostului iubit afacerist

Deși s-a despărțit de omul de afaceri care îi era iubit, Kang Jong Hyun, Park Min Young este considerată de autorități suspectă în investigația legată de infracțiunile comise de către el.

La începutul acestui an, afaceristul Kang Jong Hyun a fost arestat pentru presupuse infracțiuni care ar fi legate de unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din Coreea, Bithumb. Se pare că actrița a fost chemată ca martor pe 13 februarie și investigată pentru posibila implicare a sa în ilegalitățile de care este acuzat Kang Jong Hyun, care ar include manipularea acțiunilor și delapidare de fonduri.

Se spune că Park Min Young a negat orice implicare în Bithumb.

Anterior, când au apărut zvonuri ca actrița ar fi într-o relație cu faimosul afacerist Kang Jong Hyun, agenția acesteia a negat zvonurile, pentru a reveni ulterior cu un comunicat în care a recunoscut că ei au fost într-o relație. Totodată, agenția vedetei a precizat că cei doi s-au despărțit și că Park Min Young nu fusese implicată în afacerile lui.

Ulterior, au apărut zvonuri că sora vedetei lucra pentru afacerist, fiind interfața lui, ca un fel de paravan care îi ascundea afaceristului identitatea în fața clienților. La vremea respectivă, Hook Entertainment a comentat: „Sora mai mare a lui Park Min Young și-a anunțat demisia din funcția de director pentru INBIOGEN”.

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s