Minji din NewJeans vorbește despre noroc în primul său pictorial pentru Chanel

NewJeans’ Minji Talks About Feeling Lucky In Her 1st Pictorial As Chanel Ambassador

Artista a luat parte la primul său pictorial pentru revista Elle!

Recent, Minji din NewJeans a primit titul de ambasadoare a mărcii de lux Chanel. După realizarea ședinței foto, aceasta a fost invitată să răspundă la câteva întrebări referitoare la experiența sa.

Când a fost întrebată despre ce a simțit când a pozat pentru aceeași revistă anul trecut, aceasta a spus: „A fost cu adevărat fascinant să observ atâtea laturi de-ale mele surprinse în fotografii sau videoclipuri. După ce va trece mai mult timp și voi reveni să privesc asupra lor, vor reprezenta niște amintiri fericite pentru mine.”

În ceea ce privește opinia sa în legătură cu norocul, Minji a comentat: „Personal, mă consider o persoană norocoasă. S-a ivit o oportunitate plină de noroc în viața mea. După ce s-au ivit și altele, am decis să profit de ele.”

În cele din urmă, aceasta a spus că feedback-ul este important după fiecare evoluție pe scenă. Minji a remarcat: „Lucrul pe care îl ador să-l aud, mai ales din partea persoanelor care ne ascultă constant, este faptul că s-au simțit bucuroși. Acest lucru mă face mândră, deoarece am fost capabile să transmitem o energie pozitivă în timp ce ne-am distrat pe scenă.”

sursa: soompi

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s