Park Min Young este acuzată în dosarul penal al fostului iubit afacerist? Agenția răspunde

Agenția actriței Park Min Young intervine și clarifică situația. S-a zvonit că aceasta a mers la poliție în calitate de asociată a fostului său iubit, acuzat de fraude.

După cum am mai scris, anul trecut, în septembrie, în timp ce Park Min Young juca în ultima dramă a ei „Love in Contract”, Dispatch a raportat că actrița a avut o relație cu bogatul om de afaceri Kang și a adus, de asemenea, diverse acuzații împotriva lui. Hook Entertainment a lansat la acea vreme o declarație pentru a clarifica zvonurile și pentru a dezvălui că actrița s-a despărțit de iubitul ei.

Ulterior, agenția a anunțat că sora actriței, care a lucrat pentru Kang, și care a fost acuzată că este un paravan pentru acțiunile sale ilicite, a demisionat din compania bogatului om de afaceri.

Pe 15 februarie 2023, Hook Entertainment a lansat o nouă declarație în care explică că Park Min Young a fost citată de acuzare pe 13 februarie, ca martor pentru ancheta în curs. Se spune că actrița a negat orice implicare în situație.

Declarația integrală este următoarea:

Bună ziua. Acesta este Hook Entertainment.

Vă vom informa cu privire la somația trimisă de procuratură actriței agenției noastre Park Min Young pentru o anchetă și interdicția de a părăsi țara, așa cum a fost raportat prin presă pe 14 februarie (marți).

Park Min Young, cu respect total, a primit citație de la partea care realizează acuzarea pentru anchetă în calitate de simplu martor și confirmăm că nu i se interzice în prezent să părăsească țara.

Ne cerem scuze că am oferit vești proaste în aceste vremuri dificile și ne cerem scuze că am întârziat cu răspunsul nostru cu privire la această [problemă].

În prezent, Park Min Young este în discuții pentru a juca într-o nouă dramă, „Marry My Husband” (titlu literal).

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s