iKON vorbește de revenirea din aprilie în exclusivitate cu „1st Look”

Membrii iKON au vorbit cu revista „1st Look” despre decizia lor de a rămâne împreună chiar și după ce au părăsit YG Entertainment, despre planurile pentru 2023 și multe altele.

Cel de-al 252-lea volum al revistei îi așază pe băieții din iKON chiar pe copertă! Într-un interviu acordat publicației, băieții au fost sinceri și au abordat mai multe subiecte.

Despre planurile pentru 2023, grupul a dezvăluit: „Suntem plini de pasiune. Sunt sigur că împărtășim cu toții aceeași mentalitate: să umplem acest an cu pasiune. În sfârșit, putem promova cât de mult dorim pentru a ne revanșa pentru toți anii în care am putut promova doar periodic. Pregătim deja conținut diversificat. Un lucru care s-a schimbat este că nu putem rezolva problemele și nu putem merge mai departe dacă nu luăm decizii împreună. De la unu la zece, timpul pe care îl petrecem având întâlniri de grup și luând decizii a crescut foarte mult. Iar acest timp este, de asemenea, un timp în care învățăm cum să lucrăm împreună de acum înainte, ceea ce în sine este distractiv.

Membrii au împărtășit în continuare decizia lor de a se muta la 143 Entertainment pentru a-și continua activitățile de grup. „Am discutat cu foarte mare atenție, în special pentru că am întâmpinat greutăți în drumul spre schimbare. Dar pentru că am împărtășit aceleași visuri, am reușit să rămânem împreună ca iKON. Din fericire, fiecare membru a fost de acord, fără ca cineva să aibă un sentiment diferit. Să rămânem împreună. Să nu ne despărțim. Toate deciziile implică cântărirea argumentelor pro și contra. Dar nu ne-a luat foarte mult timp să o luăm pe a noastră, pentru că nu am avut păreri diferite”, a reflectat grupul.

În cele din urmă, membrii iKON le-au cerut fanilor să aștepte cu nerăbdare prima lor revenire din 2023, care va avea loc în aprilie. „În momentul de față, nu vă putem spune în ce stadiu am ajuns în proces, dar lucrăm din greu, fără pauze. Pe lângă promovarea albumului nostru, avem planificate multe alte promoții, așa că mai așteptați puțin și ne vom vedea foarte curând.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s