Kim Da Young, concurenta de la ‘Physical 100’, acuzată că și-a hărțuit și asaltat colegii de școală

O concurentă din popularul show Netflix, Physical 100, e acuzată că a fost bătăușă în timpul școlii.

O utilizatoare anonimă a făcut o postare pe comunitatea online Nate Pann, unde a dezvăluit că a fost hărțuită de Kim Da Young. Aceasta este o cascadoare, care a impresionat audiența cu apariția în show-ul ‘Physical 100.’

Utilizatoarea susține că a învățat la aceeași școală gimnazială cu Kim Da Young – „Când eram în primul an din școala gimnazială, iar prietena mea ‘A’, care era în al treilea an de gimnaziu, iadul a fost pentru noi timp de un an.”

Potrivit userului, Kim Da Young le-a hărțuit și luat banii. Victima a împărășit – „Constant ne suna și trimitea mesaje până strângeam bani și îi aduceam ei. Eram traumatizată și mă speriam când auzeam telefonul sunând chiar și când eram la liceu. Îmi era frică să răspund la telefon.”

Victima le-a spus părinților săi despre violența la care a fost supusă în școală, dar au existat urmări. Kim Da Young aducea victimele într-o camera de karaoke, le lua telefoanele și le pălmuia de mai multe ori.

Victima – „Reprezintă o amintire urâtă pe care eu și prietena mea nu o putem uita nici după 10 ani. Nu m-am mai întâlnit niciodată cu ea după ce am terminat școala, dar mâinile mi-au tremurat când am văzut o postarea pe Daum despre cât de uimitoare e ca persoană. Ironic, cum o hărțuitoare/bătăușă apare într-un show Netflix, platforma care a realizat drama ‘The Glory‘, unde se vorbește despre violența în școală.

În urma postării, au apărut acuzații de mai multe victime care susțin că au fost hărțuite de Kim Da Young. O victimă a dezvăluit că, de asemenea, a mers la aceeași școală gimnazială cu Kim Da Young și că aceasta a abuzat-o și i-a furat banii. O altă victimă a spus – „Părinții ei mi-au cerut scuze, iar Kim Da Young a fost pedepsită. Însă, nimic nu s-a schimbat.”

Având în vedere amploarea controversei, Kim Da Young și-a închis secțiunea de comentarii de pe Instagram și, până la acest moment, nu a dat nicio explicație.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s