Minhyuk din MONSTA X plânge la ultima lui emisiune

Fanii Monbebes au devenit îngrijorați după ce Minhyuk din MONSTA X a plâns la ultima lui emisiune de pe Naver Now. Cât de aproape este înrolarea sa?

Minhyuk găzduiește emisiunea Vogue Ship Show de la NAVER Now. Deja idolul s-a aflat la un al doilea sezon dar, din păcate, cel mai recent episod din această săptămână a fost ultimul din sezonul 2. Minhyuk a pregătit o scrisoare pentru final. A citit-o în direct, mulțumind personalului, telespectatorilor și fanilor Monbebes.

Image

Iată ce a scris el:

Un Mulțumesc tuturor celor care au iubit Vogue Ship Show.

Pentru multă vreme, am purtat multe discuții cu voi. Am avut multe de învățat, am primit multe sfaturi pentru viața mea personală, și am avut ocazia să îmi fie împărtășite toate aceste experiențe în tot acest timp, De asemenea, am cunoscut persoane care iubesc acum MONSTA X datorită lui Vogue Ship Show, iar timpul petrecut cu seniorii mei din industrie a fost și le prețios. Există multe regrete însă și este păcat că nu am reușit să îmi îndeplinesc toate promisiunile dar voi păstra doar fericirea și îmi voi lua rămas-bun de la Vogue Ship Show. 

Regizorilor care au râs de discursurile mele din timpul transmisiei și scriitorilor care nu numai că au grijă de Vogue Ship Show dar și de Minhyuk, ca persoană, și staff-ului de la Naver care a avut grijă de mine și m-a adorat, vă mulțumesc mult din nou. 

Cel mai important, privitorilor Vogue Ship Show care m-au acordat o noapte în fiecar săptămână, vă mulțumesc.

Vă mulțumesc foarte mult. În viitor, voi fi Minhyuk căruia îi va fi dor de voi și va dori să picteze.

În timp ce a citit scrisoarea, Minhyuk a izbucnit în lacrimi. A trebuit să facă o pauză, dar a continuat să plângă.

Apoi el a continuat: „Îmi pare rău că nu mi-am putut îndeplini promisiunea. Am vrut sa plec într-un mod distractiv… În afară de scrisoare, cred că, eu ca persoană, am putut să am experiențe grozave. Vă mulțumesc că mi-ați dat șansa de a experimenta aceste lucruri grozave. Îmi iau rămas bun acum. Pa~”

Unii telespectatori i-au interpretat greșit scrisoarea și lacrimile ca un ultim rămas bun. Ei credeau că Minhyuk își anunța înrolarea, așa că idolul a clarificat: „Vreau să lămuresc ceva. Oamenii cred că plec imediat (pentru armată), dar nu este asta.”

Minhyuk a dezvăluit că de fapt nu știe încă când va pleca, așa că nu poate anunța data înrolării. Cu toate acestea, crede că ar putea fi chiar și într-o lună: „Din câte știu, voi pleca în viitorul apropiat, dar [și data oficială] nu a ieșit. Totuși pot estima o dată. Din moment ce oamenii nu știu și compania nu emite o declarație, vă spun doar eu . Nu știu când mă voi înrola exact, dar probabil… in viitorul apropiat. Da, asta cred. Viitorul apropiat? De asemenea, s-ar putea să nu fie în viitorul apropiat. Da. Mai mult de o lună? nici eu nu stiu. nu stiu exact. Mai mult de o lună? De unde aș ști până când [mi se comunică o dată]? Doar bănuiesc. Da, cam o lună. Da, asa este… Oricum, vreau să vă mulțumesc”

Fanii Monbebes încearcă să se pregătească pentru momentul înrolării deja. Minhyuk a preluat rolul de lider al grupului MONSTA X după înrolarea lui Shownu, în iulie 2021. Shownu va reveni din armată în luna aprilie.

Sursa: koreaboo

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s