Hong Seokcheon a fost părăsit de către fostul său iubit după ce l-a ajutat să devină actor

news-thumbnail

Artistul dezvăluie o poveste din trecutul său.

În data de 20 februarie, actorul și artistul Hong Seokcheon a participat în cadrul emisiunii „Same Bed, Different Dreams 2”, fiind invitatul și cel mai bun prieten al cuplului format din Park Gun și Hanyoung.

Pe parcurs, gazda emisiunii, Seo Janghoon, a spus: Hong Seokcheon este un instructor minunat când vine vorba de pregătirea mentală. Am auzit că ți-ai antrenat iubitul să-și facă debutul în actorie, folosindu-te de un antrenament asemănător cu cel din Sparta, nu-i așa?”

Hong Seokcheon a răspuns: „Am avut un iubit american în trecut. El visase din totdeauna să devină actor. Totuși, el nu a acceptat niciodată o provocare, chiar și când i s-a oferit șansa.” Mai apoi, a continuat: „Într-o zi, o cunoștință de a mea mi-a spus că se află în căutare de o persoană din America care vorbește bine limba coreeană și care trăiește în Itaewon. Astfel că, l-am „forțat” pe iubitul meu pentru că era arătos și talentat. I-am spus să meargă la audiție. El mi-a zis că nu poate face asta, și dacă ar fi să moară.”

Artistul a completat: „Am decis să-l antrenez timp de două nopți și trei zile. L-am amenințat și i-am zis să plece dacă nu are de gând să meargă la audiție. Până la urmă, a primit acel rol. În scurt timp, și-a făcut debutul într-o dramă coreeană. Viața sa s-a schimbat de atunci. Totuși, imediat după ce a câștigat popularitate, s-a despărțit de mine.”

sursa: gstarlive

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s