Jongho din trupa Ateez este urmărit de un fan în timpul unui livestream

Ateezs Jongho gets stalked on a live broadcast

Fanii trupei Ateez sunt îngrijorați pentru că Jongho a fost urmărit de o persoana în timpul unui livestream!

Trupa Ateez se află în turneul mondial „The Fellowship: Break The Wall World Tour”, locația actuală fiind Europa. Jongho s-a filmat live în timp ce se plimba prin Berlin, Germania, unde trupa a avut spectacol pe data de 15 februarie. Conform Koreaboo, fanii și-au făcut griji, deoarece agenția i-a permis acestuia să filmeze un videoclip în afara hotelului.

În timp ce mergea, acesta a întâlnit un fan pe care l-a salutat și apoi și-a continuat drumul. Spectatorii live-ului au observat că idolul a început să meargă mai repede după acea interacțiune. Persoana pe care a întâlnit-o a încărcat pe rețelele sociale un videoclip în care se poate observa faptul că aceasta a început să urmărească artistul.

Videoclipul a fost șters, dar fanii, fiind revoltați, și-au exprimat furia față de persoana care l-a urmărit pe artist și l-a făcut să nu se simtă în siguranță. De asemenea, i-au criticat și pe fanii care se presupune că au campat în afara hotelului unde sunt cazați membrii trupei Ateez și pe cei care au rezervat camere în același hotel ca și ei.

Voi ce părere aveți de acest incident?

Sursa: thenews

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s