Noul group de la KQ Entertainment, xikers (KQ Fellaz 2), lansează conturile de socializare și prezintă primul teaser pentru debut

KQ Fellaz 2 va debuta oficial cu numele xikers!

În vara anului trecut, KQ Entertainment a introdus publicului cei zece membri din echipa pre-debut KQ Fellaz 2: Minjae, Junmin, Sumin, Jinsik, Hyunwoo, Junghoon, Seeun, Hunter, Yujun și Yechan. După ce agenția a dezvăluit poze și profilul fiecăruia, dar și un interviu, pentru public a fost lansat și un videoclip coregrafic.

Pe 24 februarie, la miezul nopții în Coreea de Sud, KQ Entertainment a anunțat, în mod oficial, că KQ Fellaz 2 va debuta cu numele xikers, lansând totodată și conturile pe rețelele de socializare. Vedeți mai jos primele teasere cu noul grup și urmăriți conturile lor media:

Întrucât membrii xikers au fost anunțați în august 2022, ei au fost activi ca KQ Fellaz 2 cu mai multe ocazii și au reușit să participe la KCON 2022 Japan în luna octombrie. De asemenea, în această lună grupului a confirmat că va fi printre artiștii ce vor saluta fanii de pe scena de la KCON 2023 Thailanda, care va avea loc în martie 2023.

Numele KQ Fellaz a fost folosit și de membrii ATEEZ în 2018, înainte să debuteze, deci pentru acești zece viitori idoli s-a creat o comunitate de fani încă de la introducerea lor. Rămâneți alături pentru mai multe actualizări despre xikers!

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s