Yang Hyun Suk o compară pe Chiquita din Baby Monster cu Lisa din BLACKPINK

Fans Call Out Former YG Entertainment CEO For Comparing BABYMONSTER's  Chiquita To BLACKPINK's Lisa - Koreaboo

YG Entertainment continuă să prezinte în detaliu membrele Baby Monster, iar cuvintele lui Yang Hyun Suk din cadrul celui mai nou videoclip au atras atenția fanilor.

Cel mai nou videoclip lansat de YG Entertainment o are ca protagonistă pe Chiquita, mezina viitorului grup. În acesta putem vedea diferite secvențe din timpul antrenamentelor, de la evaluările periodice și câteva vloguri în care Chiquita își prezintă viața.

Lisa din BLACKPINK apare și ea în videoclip, venind să discute cu Chiquita și Pharita, ambele fiind din Thailanda. Junioarele Lisei chiar îi aduc scrisori de mână și un buchet de flori, ceea ce o emoționează. De asemenea, Lisa privește momente de la antrenamentele lor și le oferă sfaturi.

Spre finalul videoclipului, Yang Hyun Suk o descrie pe Chiquita în felul următor: „Din punctul de vedere al unui producător, este clar că Chiquita este un copil special. Chiar sper ca, în viitor, să fie la fel de populară ca Lalisa și să aibă influență la nivel global. Este o speranță pe care eu personal o am.” Deși cuvintele acestuia nu au fost rău intenționate, unii fani au fost nemulțumiți de comparația dintre cele două, spunând că nu a avut niciun rost.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s