Lee Jong Suk vorbește despre trecut, aprecierea față de IU și altele

Lee Jong Suk Opens Up About His Past Turbulent Period, Deep Appreciation For IU, And More

Actorul a luat parte la un pictorial realizat de revista Esquire Korea!

În cadrul unui interviu care a urmat după realizarea ședinței foto, Lee Jong Suk a menționat: „Eu sunt o persoană care caută esența.” Când responsabilul care s-a ocupat de interviu a reamintit acest lucru, actorul a spus: „Pentru mine, esența înseamnă un principiu sau o ideologie care stă la baza gândurilor mele. Nu cred că e un lucru rău să trăiești în timp ce cauți acel ideal și îl protejezi. Dar, atunci când vezi oameni care îț spun că trebuie să trăiești așa cum îți dictează ei, atunci aceia devin kkondae (termen folosit pentru persoanele vârstice care au o gândire mai încuiată).”

Mai apoi, a adăugat: „Acum că stau să mă gândesc, cred că motivul pentru care am spus acel lucru a fost faptul că m-am simțit zdruncimat în acea perioadă. Toată lumea trece prin acea perioadă odată ce împlinește vârsta de 30 de ani. Când aveam în jur de 20 de ani, mă gândeam că orice aș face, oamenii mă vor înțelege. Acum că am această vârstă, cred că a venit timpul să tratez pe oricine întâlnesc într-un mod mai matur. E acel moment în care apare autocenzura, care îți permite să devi mai rezervat și matur. Cred că mă gândeam la aceste lucruri pentru că treceam prin momente tulburătoare din cauza serviciului militar.”

Mai apoi, persoana care s-a ocupat de interviu l-a întrebat dacă partenera sa, IU, a reușit să îi ofere putere în acele perioade. Lee Jong Suk a râs și a spus glumind: „Îmi puneți o întrebare atât de bruscă?”

Mai apoi, a răspuns întrebării spunând: „Ar putea suna ca un clișeu dacă aș spune că existența ei în sine reprezintă un loc în care mă simt susținut. Totuși, foarte mulți oameni se simt alinați de melodiile sale, versurile și cuvintele pe care le transmite. Este la fel și în cazul meu. Singura diferență e că eu primesc acest confort într-un mod mai apropiat. Dar, mai presus de aceste lucruri, noi doi suntem prieteni și o consider cea mai amuzantă și minunată prietenă din întreaga lume. După cum am menționat mai devreme, când am împlinit această vârstă, ea a fost acolo să mă mângâie.”

Lee Jong Suk a continuat: „Suntem prieteni de când aveam ambii cam 20 de ani, ceea ce înseamnă că ne-am cunoscut când eram tineri. Așa că atunci când o aud spunând că m-am maturizat, mă face să-mi doresc să mă maturizez mai mult. În plus, mă gândesc în sinea mea că trebuie să devin un om mai bun decât sunt în prezent.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s